1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

większy dysk usb ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krxkedkoy, Kwiecień 7, 2010.

  1. krxkedkoy

    krxkedkoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak sobie myślałem i wymyśliłem , że fajnie było by skorzystać z aktualizacji M$ z usb . Cała obsługa dysków znajduje się w jednym pliku .
    Do czego zmierzam ?
    Wystarczy wyedytywać plik i znaleźć linie odpowiedzialną za maxymalną pojemność dysku . Wartość tą zmieniamy na większą i wgrywamy zmodyfikowany patch .

    Co o tym myślicie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie da rady, samo ograniczenie znajduje sie w nand konsoli. Na penie znajduja sie pliki z danym i "rezerwujace" miejsce na inne do wielkosci jaka ustawilismy w dashu.
     
  4. Splaree

    Splaree Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A gdyby edytować dash przed wgraniem?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie da sie wprowadzic zadnej zmiany, Wystarczy ze plik z update bedzie sie roznil 1bitem i juz nie pojdzie.
     
  6. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    A próbował ktoś kombinować, żeby na większym dysku robić partycje ?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    max 16GB na jedno urzadzenie
     
Wczytywanie...

Poleć forum