1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WIELKI PROBLEM tomb rider underworld meksyk

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez pcppcp, Styczeń 4, 2009.

  1. pcppcp

    pcppcp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam wielki problem z przejsciem misji w meksyku - mam opis i nie daje rady ... wjechalem do podziemi i trzeba przeskoczyc przez klatke ... ona jest zapadnieta ... prosze o pomoc ... mecze sie juz 3 dzien . PROSZE WAS O POMOC <ZLY> STRASZNIE
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ta klatka to czasem nie wygląda jak wyskocznia z bambusów ?? Jak tak to musisz skoczyć na drążek, potem na następny(zależy w którą stronę jedziesz) i na ściankę, która się zapadnie i podniesie skocznie do góry.
     
  4. pcppcp

    pcppcp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie tto wyskocznia - w opisie jest ze jest w gore ... a jest zapadnieta
    dopiero zaczynem ta misje
     
  5. pcppcp

    pcppcp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    POMOCYYYY. ....... no doslownie nie wiem jak to przejsc !! dokladniej opisze gdzie mam problem !!!!!!!!!!!!!!!! WJEZDZAM DO PODZIEMI - JEST FILMIK z TRUPOIMI CZASZKAMI !! NA FILMIKACH WIDZIALEM ZE TEN PIERQWSZY MOST JEST OTWOZONY ... A JA JADE I JEST ZAMKNIETY ............... moze jakis blad we wczytaniu ??? juz nie daje rady.
     
  6. Fazzer

    Fazzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Czekaj... nie wiem czy dobrze rozumiem... poskakałes po drążkach, zawisnąłeś na karwędzi i ściągnąłeś ten kawałek ściany w dół, tak? i nadal nic?

    Jesli tak to hmm... dziwne... musi być cos nie tak, spróbuj przejśc jeszcze raz ten kawałek, od momentu gdzie konczy sie achievement Speed Demon I. Jeśli to nie zadziała to może zacznij ten level od początku, to jeszcze nie jest tak daleko (no ale fakt, troche jeżdżenia) ;)
     
  7. pcppcp

    pcppcp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz 2 razy ojezdzilem !! zegary ustawilem i wjechalem do podziemi ..,. i tu sie zaczyna problem bo to co sie sciana zapada i sa te 2 drazki to nie moge tego pierwszego mostu podniec by przeskoczyc nie wiem co sie dzieje ...... pisze by jechac korytzrzem i na filmiku widzialem podniesiony ten most a jak gram to nie ma go w gore
     
  8. pcppcp

    pcppcp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. pcppcp

    pcppcp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WLASNIEEEEE.........to jest to co na kinku tylko dlaczego ten pierwszy most na filmiku jest podniesiony a ja mam jak gram OPUSZCZONY ?? ... TU MAM WLASNIE PROBLEM
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sprobuj moze jest ten sam trick z tymi zapdaniami wczesniej (na filmiku widac tez te kije) jak nic nie pomze wgraj wczesniejszgo savea i od nowa :(
     
  12. pcppcp

    pcppcp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. pcppcp

    pcppcp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I nadal nic !!! Mozliwe ze jest jakis blad ?? Filmik jest wlasnie ten ......... Cos nie tak z ta gra
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    albo cos robisz nie tak albo rzeczywiscie gra ma jakis blad bo jest cholernie zabugowana. ciezko powiedziec
     
  15. zakrawacz

    zakrawacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    mi się tam też coś zawaliło i nie mogłem poradzić

    grałem na pc - wtedy się wróciłem i od nowa jeździłem i jakoś się udało. Z tego co pamiętam, tam są takie miejca na kolumnach co je trzeba chwycić żeby podziałały
    ale zapadnie są na kolumnach na obu wysepkach - pomajtałem wszystkimi w końcu mogłem przejechać.

    Ale zajęło mi to sporo i miałem ochotę wykasować grę i wyrzucić przez okno.
     
  16. pcppcp

    pcppcp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I nadal nie daje rady >>> wywale te zafajdana gre <ZLY>
     
  17. Fazzer

    Fazzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    jeśli pobierałes stad to kurde musisz cos robic zle, bo ja już jakiś czas temu całą gre przeszedłem i nie było problemow..
     
Wczytywanie...

Poleć forum