1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wielki Problem xbox360 i monitor

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cinek123432, Lipiec 21, 2012.

  1. cinek123432

    cinek123432 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Dzis odebralem xboxa360 przerobionego juz na LT 3.0 ,podlączyłem do monitora ale ekran byl nie wyraźny wiec zacząłem bawić sie w ustawienia rozdzielczości ale ustawilem za dużą pod stary monitor i teraz widze tylko napis na monitorze out of range, czyli za duza rozdzielczość, i teraz moje pytanie.. jak mam cofnąć te ustawienia ?? by byly fabryczne , konsola normalnie reaguje ale nic nie widze :((
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ethernet

    Ethernet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może do telewizora spróbuj podpiąć i tam je zmienić?:>

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    trzeba zresetowac ustawienia konsoli na fabryczne, przy wlaczania trzeba przyciski przytrzymac ale musisz poszukac jakie bo nie pamietam
     
  5. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Ustawienia fabryczne możesz ustawić tak:
    - nacisnac Y i prawy spust podczas startu konsoli
     
  6. Klisiu

    Klisiu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam ten sam problem ale ten reset nie działa przy włączaniu trzymam i nic się nie dzieje POMOCY!!!
     
  7. xayanix

    xayanix Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podlacz x360 do TV

    Wysyłane z mojego MID08S za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Nie pomyślałeś że może nie mają dostępu do telewizora ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum