1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wielki problem z xboxem 360 podpiętym pod monitor od PC kablem VGA - Pomocy!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PL Jojo, Wrzesień 18, 2009.

  1. PL Jojo

    PL Jojo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam Was bardzo serdecznie!

    Zakupiłem na allegro kabel VGA do swojego XBOXA 360 (http://allegro.pl/item744027632_kabel_xbox_360_vga_hd_av_lcd_crt_xbox360_gold_kx1.html)aby móc podłączyć go do mojego monitora LG FLATRON L129WS (LG Flatron L192WS - Reviews, specs and technical details)

    Ok, udało się, paczuszka przysła trzeciego dnia, ale... i tu zaczynają się schody.

    Domyślna rozdzielczość mojego monitora to 1400x900, jednak, gdy ustawię taką rozdzielczość (i praktycznie każdą inną) to:

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    PIXELE I ROZMAZANY OBRAZ POJAWIAJĄ SIĘ NA KAŻDEJ ROZDZIELCZOŚCI, PRÓBOWAŁEM JUŻ ROZCIĄGAĆ OBRAZ W MONITORZE, ALE NIC Z TEGO!

    OD RAZU PRZEPRASZAM ZA SŁABĄ JAKOŚĆ FOTEK ( nie oddają w 100% tego koszmaru )

    W dashboardzie napisy są rozmazane, rozdwajają się ( czego nie widać dokładnie na zdjęciach ), w grze pojawiają się PIXELE, ROZMAZANE PRZEDMIOTY i oczywiście te CZARNE PASY...


    Kochani proszę Was, pomóżcie mi, bo chyba każdy może się domyślić jak to jest kupić coś, czekać przez kilka dni i zobaczyć taki efekt...

    Z góry bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za odpowiedzi, będę zaglądał tu regularnie, co 10 minut, może nawet częściej! Pozdrawiam Was jeszcze raz!

    JEST TO MONITOR OD KOMPUTERA!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Po co zakładasz dwa razy taki sam temat??
     
  4. PL Jojo

    PL Jojo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po to, że tamten założyłem w dziale DLA ŚWIERZAKÓW, a po osiągnięciu progu 20 postów założyłem go tutaj. Nie wypowiadaj się w moim temacie, bo nie masz o tym zielonego pojęcia. Dzięki.
     
  5. x-360.pl

    x-360.pl Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Podlaska
    na innym kablu dobrze ?
     
  6. PL Jojo

    PL Jojo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. otacon

    otacon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na monitorze nie masz przycisku do automatycznej korekcji obrazu??
     
  8. PL Jojo

    PL Jojo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam, ale niestety nic nie pomaga. Jedynie wyrównuje boki. poziome pasy i pixele w grze zostają
     
  9. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Poziome pasy zostaną jak nie masz monitora w formacie 16:9
     
  10. PL Jojo

    PL Jojo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra, dziękuję wszystkim serdecznie za pomoc. Najprawdopodobniej rzeczywiście jest to wina kabla, po prostu sprzedali mi badziew... Nie wiem, co robić, całą kasę wydałem, a kumpel sprzedaje kabel M$ za 70 Zł... Dzięki wszystkim! :(

    I przepraszam, jak byłem niemiły, ale postawcie się w mojej sytuacjo, kurczę, beznadzieja...

    TROCHĘ OFFTOPU:

    CZY JEST KTOŚ CHĘTNY, ŻEBY POGRAĆ DZIŚ W NOCY W FAT CRY 2? PISZCIE NA LIVE, BĘDĘ OD ok. 23
     
Wczytywanie...

Poleć forum