1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wielki Problem z XBOXEM PLIS NIE WIEM CO ROBIC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adixde, Marzec 19, 2012.

  1. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    siema, od niedawna mam lt 3.0 typ co mi to robil dorzucil mi do tego laser nowy bo powiedzial ze tamten dlugo by jeszcze nie wytrzymal.Odkad mam lt 3.0 przestaly mi dzialac prawie wszystkie gry ktore sciagam Najczestsze powody: Plyta Nieobslugiwana wyczysc miekka sciereczka,Nierozpoznwalny dysk i gra sie ładuje bez konca sciagnelem ME3 i In Darkness 2 obie gry przepuscilem przez abgx najnowszego i nagralem imgburnem wszystkie bledy ktore podalem wyzej wystąpiły w obu grach lecz nagralem fife street z tego roku i mi plynnie chodzi bez zadnych scin i oryginalna gra guitar hero. Gry nagrywam na plytach vakossa bo sa one tanie (2.69) i kazda gra na lt lt 2.0 zawsze mi chodzila a vakoss kosztuje u mnie prawie 10 zl ( 9zl z groszami). Typ Co mi to robil powiedzial ze to nie wina laseru bo byl wymieniany niedawno i powiedzial ze moze byc to tez wina plyt ale w to nie wieze bo na lt 3.0 mi chodzily. Wiec Dostalem taka rade od typa ktory mi to robil. Sprzedaj xboxa na allegro za 500 zł zeby ktos kto se na tym nie zna kupil i zebym kupil od niego jasperka z 2009 r lt 3.0 przestrojony tylko zebym wczesniej dal mu jakas gre ktora nagralem bo mozliwe ze to wina plyt. PS: Moj xbox jest z 2007 r kupiony na allegro za 400 zl Proze o pomoc bo nie wiem co robic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Kupuj, jaspery są bezawaryjne a konsole z 2007 się sypią. I XGD3 nagrywaj tylko na verbatimach (allegro 5zł)
     
  4. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tez tak myslalem zeby kupic tego jaspera wypowie sie ktos jeszcze?
     
  5. Bastardo

    Bastardo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    WLKP
    a jaka masz nagrywarke iHAS czy nagrywasz jakas inna?
     
  6. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Optiarc DVD RW AD -7604S
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagraj grę pod LT 2.0 i sprawdź czy działa:
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[tutorial]-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826.html

    Wydaje mi się, że nic ci nie wgrał/wgrał stare LT z tego powodu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum