1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wielki problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DKAS, Listopad 16, 2009.

  1. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam mam xboxa z ixtreme 1.6 . Gdy wkładam płyte z activate wyskakuje takie coś [​IMG]
    Prosze o pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Joker-Night

    Joker-Night Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Świecie
    Ja nie mam pojęcia o co chodzi bo mam 1.4 , Nigdy takiego problemu nie miałem ! .
    Daj PW do !Pablooo88 on ci pomoże . Pozdro
     
  4. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    A jaką gre chcesz uruchomić?
    Bardzo dziwny problem. Dzieje Ci się tak podczas uruchamiania activate iso czy jak prubujesz uruchomić grę?
     
  5. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Rewelacyjnie skalibrowana fota.. ;p
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Bez sensu post. Lepiej byś mu pomógł, a nie czepiał sie szczegułów.
     
  7. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    dzieje sie tak jak włoże płytke z activate
     
  8. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hdcp jest to mechanizm, uniemozliwiajacy przesyl sygnalu wysokiej rozdzielczosci bez autoryzacji, w skrocie, uniemozliwia odtwarzanie nielegalnych kopii. Jezeli masz ixtreme 1.6 to zapewne activate iso zle sie nagral.
     
  9. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    ale jak zamiast kabla HDMI podepne kabel AV to wszystko działa
     
  10. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może rozdzielczość się zmienia podczas uruchomienia płyty której Twój TV nie obsługuje przez HDMI. Weź zmień w ustawieniach konsoli na rozdzielczość 720p i zobacz ponownie.
     
  11. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Niestety nic niepomogło dalej ten błąd
     
  12. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    DKAS, przeczytaj moj post jeszcze raz, ze zrozumieniem -.-. Jak byk pisze, ze hdcp blokuje przesyl sygnalu WYSOKIEJ ROZDZIELCZOSCI. Teraz juz rozumiesz, czemu przez av Ci idzie? -.-
     
  13. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    No i mówileś żebym ustawił 720p i dalej niedziała
     
  14. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jestes pewien, ze to ja bylem? Boze, skad wy sie bierzecie ludzie?
     
  15. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Znaczy sory to nie ty ... Ale wracając do problemu to do jakie roździelczości ustawić ?
     
  16. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zadnej rozdzialki nie ustawiaj. Nagraj activate iso jeszcze raz, jesli jestes pewien, ze masz ixtreme 1.6
     
  17. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Nagrałem 2 raz i dalej to samo
     
  18. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a napewno masz przeróbke 1.6 czy ktoś ci powiedział że masz?
     
  19. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
  20. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po czym stwierdzasz, ze masz? Sproboj odpalic gre bez activate iso.
     
  21. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Gry z wave 3 chodzą wszystkie . Kiedyś wszystkie gry z wave 4 chodziły z activation.iso ale teraz mi wyskakuje to HDCP . Pozatym w serwisie jak kupowałem konsoli to mi własnie przerabiali na 1.6
     
Wczytywanie...

Poleć forum