1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wielki problem ;/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Damiannewb, Grudzień 28, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Damiannewb

    Damiannewb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam kupilem niedawno konsole, dalem ja do przerobienia i jest to Xbox 360 z LITE-onem no i problem polega na tym ze niektore gry (nie orginalne) nie chca dzialac sa to mianowicie gry nowsze (tekken 6 fifa 10 etc.) stare gry typu nfs undercover fifa 09 itd dzialaja. Co mam zrobic z tym fantem prosze o pomoc !!! ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. Damiannewb

    Damiannewb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak wlasnie spatchowalem gre na wave 2 i mi wyskoczylo po wlozeniu plyty do konsolki w pietnastu jezykach ze trzeba wlozyc plyte by uruchomic gre czy jakos tak ... ;/ a i jak mozecie mi powiedziec to jak moge sprawdzic jakiego mam flasha? czy co tam jest ;p
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. Damiannewb

    Damiannewb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wlasnie tego nie wiem <lol> Xboxa kupowalem przed swietami i teraz przerabialem go i nie wiem jaka to przerobka ;s
     
  7. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Gry musisz zapewne patchować na Wave 3 :)
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli przerabiałeś niedawno i masz napęd liteon to prawdopodobnie ( a raczej na pewno ) masz ixtreme 1.6 , więc musisz spaczować z wave4 do wave3 . A nie do wave2 .
     
  9. Damiannewb

    Damiannewb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Okej sprobuje spatchowac do trojki i powiem jaki wynik :) dzieki
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum