1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wielki problem!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez muniek131, Styczeń 15, 2010.

  1. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Witam!
    Mam problem, otóż sciągałem "X" według instrukcji i lekko mi oddskoczyl, powodując cos takiego:
    Czy da się to jakos naprawic?
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kabattiera

    kabattiera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bremen
    blagam cie zamieszczaj miniaturki
     
  4. livingfear

    livingfear Guest

    troche lepsza jakość by sie przydała
     
  5. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    cos mi sie wydaje ze to polamales i nic z tym nie zrobisz ale niech wypowiedza sie jeszcze inni bo nie jestem w 100% pewien
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    da się to naprawić urwałeś kondensator SMD
    nie wiem jaka jest jego wartość ,ale bedzie taka sama jak tych obok
    trzeba miernikiem je zmierzyć i wlutować taki sam
    zrobią ci to w każdym serwisie RTV ,nie powinni wziąść więcej jak 20 zł
    lub jak się znasz to sam możesz zmierzyć jego wartość dokupić taki sam i wlutować

    nie wiemy skąd jesteś ,ale jak blisko mnie mieszkasz to zapraszam :D
    .
     
  7. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Dzięki bardzo. Jutro pojadę do kolesia który naprawia TV. Powinien mi to zrobić.
     
  8. qatroo

    qatroo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Moim zdaniem w każdym sprzęcie elektronicznym takiego połamania nie da się naprawić
    A więc - serwis
     
  9. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Ale to nie jest połamanie... porostu ukruszył mi się kondensator jak to napisał Qazimodo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum