1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wielki problem!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez muniek131, Luty 7, 2010.

  1. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Witam!
    Włączyłem X'a zaciał się dashboard i pokazały się 3 diody. Kod błędu to 0110 czy przegrzanie RAMU. Ale przecierz to niemożliwe bo dałem gumki już wcześniej jak miałem błąd 0103. Konsole rozebrałem do zera i nie wiem co mam robić. Nie piszcie żebym oddał do serwisu bo nie mam kasy. Pomocy!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    wyczyść w środku co się da. Powymieniaj pasty pod GPU/CPU rób co możesz zrobić w domu choć w kościach czuję że bez serwisu ani rusz.
     
  4. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawa wygląda tak ,że jak nie wysyłasz do m$ to jest małe prawdopodobieństwo ,że pogra się na konsoli dłużej niż kilka miesięcy po 1wszej poważnej awarii. 95% serwisów naprawia rody inne błędy na krótki czas a to wraca.
     
  5. baqubak

    baqubak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli masz konsole na gwarancji odeślij ja do M$ sam nie kombinuj za dużo, bo możesz przekombinować
     
  6. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rozebrał, dał gumki, ma ixtreme. Zanim coś napiszesz przeczytaj.
     
  7. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Konsola nie ma gwarancji. Złożyłem konsole i dałem gumki jeszcze raz. Włączyłem na 20 min i odstawiłem nawet na 1h, ale nie pomogło. Błąd to dalej 0110. Proszę o pomoc.
     
  8. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    Masz xclampa? Upewnij sie,ze idealnie dociska do gladzi procsorow i nie miazdzy obok zadnego chipsetu,transystorka
     
  9. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Jakby miazdzyl to juz po plycie.
    Oddaj komus kto robi reballing konsola do naprawienia jesli za duzo nie namotales w niej ;)
     
  10. merchants

    merchants Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Już sam nic nie zrobisz , niestety.
    Moja rada sprzedaj na allegro weźmiesz ze 150 zł i kup nowa na raty. W EURO AGD jest 30 rat x 25 zł
     
  11. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tylko serwis ci został


    [​IMG]
     
  12. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    ja docisnalem za bardzo i widzialem potem pod radiatorem ,ze gniecie chipset jakis i rezystorki- efekt 3rod,odpuscilem sruby i konsola chula
     
  13. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    X-Clamp jaki był tak jest. Dociska jeden tranzystor zaraz koło grafy bo inaczej się nie da (tak było wcześniej i Xbox chodził cały tydzień, grałem na nim po 5-6h). Teraz zadnego błędu z lutami nie ma bo on już była na reballingu (wcześnijeszy właściciel). Kod błędu to 0110 czyli Ramy. Ale co jest nie tak z nimi?
     
  14. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Pomoże ktoś?
     
Wczytywanie...

Poleć forum