1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wielki problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez vippiotrek, Marzec 3, 2009.

  1. vippiotrek

    vippiotrek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Otrzymałem dziś swoją konsole X360 zakupioną dokladnie tu:

    NOWY XBOX 360 ARCADE JASPER iXtreme 1.5 SKLEP !!! (565755261) - Aukcje internetowe Allegro

    I już jestem zdesperowany bo cos jest nie tak.

    Wkladam plytke z grami Arcade i na bialym tle pojawiaja sie czarne napisy w wielu jezykach o tresci:

    "To open this CD insert it into Xbox 360 Console" czy jakos bardzo podobnie.

    juz mnie cholera wziela bo nie dowierzam w swoj pech

    kopii zapasowej tez nie czyta. pojawia sie to samo.

    menu konsoli dziala jak nalezy, wszystko jest raczej prawidlowo podpiete.

    prosze o pomoc :(:(:(:(:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AdrianoKrK

    AdrianoKrK Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    to zgłos im problem i niech Ci wymienią !!
     
  4. kotiv

    kotiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to moża się załamać !! niby wymienią ,ale zawsze człowiek wtedy myśli i gryzie pazury:):)
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    ewentualnie zle nagrales plytke i ci nieczyta;] chyba ze ta racade to oryginal?
     
  6. Angoleiro

    Angoleiro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wymieniaj konsole jak najpredzej. Dostales jakis lipny model.

    pozdrawiam
     
  7. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    tak to jest jak się dokonuje zakupów na allegro.
     
Wczytywanie...

Poleć forum