1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wielki problem...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez imjulo, Styczeń 5, 2012.

  1. imjulo

    imjulo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema oto mam problem z gra skyrim
    na poczatku dodam iz posiada lt 2.0 i najnowszego dasha
    moj problem wyglada tak:
    nagralem gre program imgburn ( najnowsza wersja ) wszystko sie nagralo lecz gdy probowalem grac to byl tylko czarny ekran
    2 raz skyrima przezycilem przez abgx360 ( 1.0.6 ) nagralem na plytke lecz gdy probowalem wlaczyc wyskoczyl mi komunikat: " plyta nie jest obslugiwana"
    co mam robic aby skyrim dzialal na lt 2.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak przepuściłeś przez najnowszego ABGX to dograł już on topologydata i obraz jest gotowy do wypalenia ale pod LT+3.0 jedynie co zostaje to czekać właśnie na LT+3.0.
     
  4. imjulo

    imjulo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale posiadam jeszcze plyte z skyrimem ktorego nie przerabialem abgx'em i gdy wlaczam go jest czarny ekran
    dodam iz gralem juz na lt 2.0 w skyrima wiec nie jest to wina konsoli
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. imjulo

    imjulo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra ale wytlumacz mi dlaczego wczesniej mi dzialal a teraz nie chce? oczywiscie gdy wkladam skyrima w ktorym jest blad ( gdy wchodze do pewnego miasta to nie ma dzwieku w nim ) to on mi dziala ale ten ktorego ja pobralem to juz nie dziala o co chodzi?
     
Wczytywanie...

Poleć forum