1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wielkie pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MAKAVELI_88, Sierpień 20, 2010.

  1. MAKAVELI_88

    MAKAVELI_88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam mam takie dylemat posiadam dwie konsole Xbox360 jedna posiada przeróbkę oraz dysk 20giga druga konsola jest podłączona do xbl i tez posiada dysk, oraz posiadam jedna kartę pamięci. Zastanawiam się nad kupnem konta z dużą ilością punktów by móc ściągnąć płatne dlc. Teraz zaczyna się mój problem. Gram tylko na przerobionej a chciałbym mieć dlc. Czy jeśli profil będzie na memorce a na dysku konsoli podłączonej do xbl będzie posiadał dlc i przełożę memorke z profilem oraz dysk do konsoli na której gram będę mógł korzystać z dlc czy będą działać. Proszę o pomoc może ktoś tak zrobił i może mu działa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Chyba nie bo jest napisane "...ten element będzie działał tylko na pierwszej konsoli na której został pobrany..."
    Czyli po polsku nie.
     
  4. cieszymir

    cieszymir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Jak przeniesiesz licencje zakupionego dlc na drugą konsole to bdzie dzialac...
     
  5. MAKAVELI_88

    MAKAVELI_88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    powiedz mi jak top zrobić?????
    aha zapomniałem dodać że posiadam X360 HARD DRIVE TRANSFER
     
  6. MAKAVELI_88

    MAKAVELI_88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    czy jest jakaś możliwość da sie coś zrobić może coś z tym kablem do dysków?????
     
Wczytywanie...

Poleć forum