1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wielokrotne patchowanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez RakuPL, Styczeń 9, 2010.

  1. RakuPL

    RakuPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie
    Szukałem na forum, lecz nie znalazłem rozwiązania.
    Mam grę DIRT 2, spatchowałem ją sobie na wave 2 i u mnie działa, następnie chciałem zrobić obraz moej płyty (wave 2) i spatchować na wave 3 dla kolegi, lecz wyskakuje błąd po pierwszym filmiku chyba (przeczyść szmatką itd.). Czy mogę tak przerabiać i czy gra będzie działała? Czy trzeba coś innego zrobić. Ja ixtreme 1.5, kolega 1.6 chyba. (jego ixtreme ma wave 3)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RakuPL

    RakuPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Odświeżamy co 24h!
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Przywróć oryginalny wave w grze za pomocą abgx a póżniej spaczuj i nagraj . A co do nagranej gry to chyba jakiś błąd na płycie lub podczas nagrywania .
     
  6. bary92

    bary92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraśnik
    Nie radze patchowac gry kilkukrotnie.. ostatnio gdy przerobilem gre z wave 4 na wave 3 a nastepnie na wave 2 gra zacinala sie w 1 misji..
     
Wczytywanie...

Poleć forum