1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiem jak podmieniać save za popocom pendriva :D

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Razom, Kwiecień 10, 2010.

  1. Razom

    Razom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z tamtąd
    Ok udało mi się
    Mały poradnik
    1.trzeba pierw w konsoli przekopiować save z dysku na pena .
    2.podłączyć pena do komputera uruchomić USBXTAFGUI.
    3.potem File , potem Open divace , potem Content i jak ja miałem Ac2 gre to E0000269FA45F5A9 , potem 5553083B , potem 00000001 , potem kopiujemy Extrack plik gry w tym przypadku ASSASSINSCREED2SAVEGAME1 .
    i zapisujemy na komputerze i tyle odemnie a to z innego forum z obsługom Xploder Resigner.

    Jeśli chcemy wgrać jakiś save znaleziony w necie lub od znajomego odpalamy program Xploder Resigner.

    Po zalogowaniu się i odpaleniu go klikamy Open i wybieramy NASZ(!) save z gry !

    Odpalamy po raz kolejny Xploder Resigner (nie zamykając tego pierwszego) i tym razem wybieramy save, który chcemy wgrać (czyli ten powiedzmy z sieci).

    Kopiujemy teraz dane z Saved Profile ID, Device ID oraz Console ID z NASZEGO save'a do save'a pobranego z neta.

    Jeśli wszystko się zgadza klikamy na Resign (pobrany save przejmie teraz wszystkie ID z naszego oryginalnego save'a).

    Wgrywamy pobrany save na dysk w to samo miejsce skąd pobraliśmy NASZ oryginalny
    Cieszymy się działającym savem

    A save szukajcie Tutaj Xbox 360 Saves - Xploder Forums - Blow Your 360 PS3 Wii DS & PSP Games Wide Open
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ty to sam wymyśliłeś??
     
  4. Razom

    Razom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z tamtąd
  5. Razom

    Razom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z tamtąd
    save z xboxa to już kopiowałem wczoraj a warone podpowiedział o programie Xploder Resigner I za czołem się bawić :D
     
  6. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    Jezeli zapis z gry jest na 100 dostane wszystkie Achivementsy??
     
  7. Taz

    Taz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg/Szczecin
    ta wpada automatycznie 1xxx G zależnie od gry.
     
  8. Razom

    Razom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z tamtąd
    ja nie dostałem :(
     
  9. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    skąd to pobrac ?
     
  10. Abarth

    Abarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Za takie machinacje dostaje się bana od M$ w końcu chyba że już wyłapaliście. Swoją drogą jaka to przyjemność odblokowywać wszystko automatycznie. Po drugie - jak M$ banuje to nawet się nie pochwalicie w necie jacy wy "pro gracze że macie wszystko na 1k" jak nie będziecie mogli podłączyć konsoli pod neta.
     
  11. Razom

    Razom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z tamtąd
  12. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Ludzie, będziecie się podniecać bo macie full G??? Bo widzę, że większości o to chodzi... Właśnie po to są pkt. G aby się o nie starać (i przy okazji doskonalić się), a nie po to by ściągać je z neta!
     
  13. encorton

    encorton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tymi achievementami nie jest do konca tak. Nawet jak sciagniecie save z 1k G to nie znaczy ze konsola Wam je policzy. Ptk za achievementy dostaje sie dokladnie w momencie zrobienia ktoregos. Tak wiec dla przykladu wezme FF XIII. Sciagnolem save z 1k G, ale ptk nie dostalem. Musialem troche polazic. Wystarczylo zrobic 1 misje i konsola zaliczyla wszystkie ktore byly juz zrobione( dostalem ptk), albo podejsc do robocika i kliknac( na savie bylo zrobione wszystko co chcial) i kolejne ptk zaliczone. I tak dalej i tak dalej.
     
  14. morciba

    morciba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to zrobic? Podłączam pen-a, konsola go widzi, ale jak wskazuję save'a na twardzielu i wybieram kopiuj to nie pojawia mi się w ogóle pendrive. Jako nośnik wyświetlany jest tylko dysk twardy.

    W zakładkach z filmami i zdjęciami, pendrive normalnie widać i można uruchamiać z niego różne rzeczy.
     
  15. encorton

    encorton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Probowales jeszcze raz sformatowac pendriva z poziomu konsoli ??
     
  16. morciba

    morciba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie robiłem tego. Jestem w temacie zupełnie zielony. Nie wiedziałem nawet, że można pendriva sformatować z poziomu konsoli.
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12072
    Polubienia:
    1066
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli chcecie już oszukiwać na GS, to jest od tego program, bo w momencie jak zaliczy wam wszystkie GS w tej samej chwili. jesteście łatwi do wykrycia każde osiągnięcie ma przypisany ten sam czas. No lecz jak ktoś lubi tracić swoje konto:)
     
  18. Taz

    Taz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg/Szczecin
  19. encorton

    encorton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesli o mnie chodzi to kupilem zbanowana konsole i mam konto offline. Jakos nie nakrecam sie na placenie za xbox live... Od grania po sieci mam kompa.
    Savy sciagam dopiero po przejsciu danej gry, tylko i wylacznie dla zabawy. Osiagniecia tez jakos specjalnie mnie nie rajcuja. Mam ponad 50 gier i niecale 5000 punktow:)

    morciba zle sie wyrazilem. Po podlaczeniu pendriva do konsoli wejdz w ustawienia systemu\pamiec wybierz pendriva i daj skonfiguruj (czy jakos tak)
    Po tej operacji pendrive bedzie gotowy do uzycia.
     
  20. MLODYpl

    MLODYpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Amsterdam
    Nie można tego zastosować w DLC ;) ?
     
  21. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    dalej mi ten xploder resigner nie działa,sprawdzałem na dwóch komputerach.
    Pisze invalid username/password.
    nawet jak wzialem passy od piaska ktoremu działa mam dalej ze invalid password,username....
    co to ma być

    gdy spytałem na forum xplodera czemu tak jest otrzymałem odpowiedź

    well if he had a mcode then he could or he could have ghosti resigner that cost nothing but either way u gotta pay for tha mcode

    btw bypassing tha mcode is forbidden the creators put alot of hard in there software
     
Wczytywanie...

Poleć forum