1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wifi do fata

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez AlexSenda, Marzec 23, 2012.

  1. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Siemacie

    Mam taki problem. przerobiłem xa na rgh i pomyślałem sobie że fajnie było by zagrać w jakąś gierke. no to zniosłem liveboxa do xa podłączyłem i internet śmigał ale xbox go nie wykrył. Nie ukrywam, że się troche wkurzyłem bo to nie pierwsza głupia sytuacja z liveboxem. Co myślicie na ten temat : [T] Tani sposób na WiFi w Xbox360 - XBOX - Online bo kupowanie shitu od M$ za 260zł nie uśmiecha mi się. Zda to egzamin z xlinkiem ?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba skonfigurowac router, w launch.ini zobaczyc.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    że trzeba skonfigurować to wiem bo jest tam tak napisane.

    Pytanie brzmi czy tak samo to da radę z xlinkiem jak z livem MS ?
     
  5. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
  6. Kamilloks

    Kamilloks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sulechów
    Nie wiem czy tego próbowałeś czy nie. Ale nie możesz po prostu pociągnąć sobie kabla z routera do konsoli przez rj45 tradycyjnie i podpiąć ? Ja korzystam z wifi bo mam slima i czasami serio idzie dostać na łeb. Czasem mam pełny zasięg czasem krytyczny. A ciągle w tym samym miejscu jest wszystko i zrozum tu konsolę. Ja bym polecał kabel. U mnie jest gorzej bo nie mam jak tego skutecznie ukryć bo to w innych pokojach jest. Ale jeśli masz konsolę w tym samym pokoju co xbox lub puścisz listwami albo pod podłoga to nie bd miał problemu z tym. Nie wiem czy pomogłem. Co do wifi polecał bym kupić slima jeśli chcesz mieć je już gotowe. Bo wydawanie tych 300zika się nie opłaca totalnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum