1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wifi problem z polaczeniem..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Togashixxx, Czerwiec 1, 2013.

  1. Togashixxx

    Togashixxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Putten, Netherlands, Netherlands
    Siema. Moj problem wyglada nastepujaco. mieszkam w holandii na takzwanym landalu mialem nomalny internet z kabla i bylo ok. Ostatnio postawili wszedzie anteny wifi i wylaczyli internet z kabla. I teraz schody kazdy dostal login i haslo i logowanie nastepuje przez przegladarke....i wlasnie jak odpalic IE bez internetu aby sie zalogowac?

    Wysyłane z mojego Xenta TAB10-201 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
    możesz spróbować zrobić mostek sieciowy przez komputer, ale nie wiem czy tak pójdzie ;)
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Tak powinno dzialac.
    Polacz PC z internetem i udostepnij pozniej lacze na konsole.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Togashixxx

    Togashixxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Putten, Netherlands, Netherlands
    Ok tylko jeden problem mam tableta laptopa mi ukradli

    Wysyłane z mojego Xenta TAB10-201 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    To nic nie zrobisz.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum