1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wifi przez router

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sunnboy, Styczeń 10, 2013.

  1. sunnboy

    sunnboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chlopaki czy majac w domu router i slima ,konsola sama wykryje siec wifi jak np inne urzadzenia w domu typu komorka,laptopy? Router to
    TL-WR740N(Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak router bedzie dobrze ustawiony bez problemu.
     
  4. sunnboy

    sunnboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    a co dokladnie rozumiesz przez "dobrze ustawiony"?w innych urzadzeniach wystarczylo tylko wpisac odpowiednie haslo odblokowujace ,ktore ustanowilem i po problemie-nie musialem zadnych konfiguracji robic
     
  5. tobi123

    tobi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Routery najczęściej się konfiguruje .
     
  6. Mega

    Mega Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
    Skoro inne urządzenia bez problemu łączą się z routerem, to z konsolą też nie powinno być problemów. Sam nic nie grzebałem przy routerze po kupnie konsoli. Wystarczyło wyszukać sieć w konsoli i wpisać hasło. Żadnych problemów :)
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Z plytki dasz install tam sie wpisuje wszystko nazwe sieci haslo wap itd . Nic trudnego nie ma. Mam ten router i moze zrywac polaczenie wifi i ma maly zasieg.
     
  8. sunnboy

    sunnboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie no chodzilo mi oto,ze router mam skonfigurowany tak ,ze korzystam z wifi na innych urzadzeniach-poprostu same wylapuja siec w domu.Wlasnie mi oto chodzi czy teoretycznie Xbox powinien sie zachowac jak np moj telefon i po wlaczeniu wifi ,sam znajdzie czy trzeba cos w nim zmieniac-w sensie czy ma jakies powiedzmy domyslne ustawienia znajdujaca siec w otoczeniu automatycznie.sorki za moze lamerskie pytania ale czekam na konsole i chce wszystko miec ogarniete-oczywiscie w miedzyczasie przegladam forum .



    ups byliscie szybsi w odpowiedzi :p
    dzieki chlopaki wlasnie oto mi chodzilo ,co do zasiegu to sam router i xbox bedzie w jednym pokoju takze chyba da rade.
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Dajesz polaczenie bezprzewodowe i niebieski szukaj. Jakby za 1 razem nie wykryl kliknij kilka razy szukaj az znajdzie nie powino byc problemu jak inne urzadzenia dzialaja.
     
  10. sunnboy

    sunnboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie dotarla konsola-cudenko,podlaczylem sama wykryla siec i wszystko bangla jak trzeba-dzieki chlopaki za pomoc..pzdr..
     
Wczytywanie...

Poleć forum