1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wifi w pocket phone.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bodziek93, Kwiecień 15, 2010.

  1. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    siema. mam problem z wifi w pocket phonie to jest jakis xingular czy cos. Mam multiwifi z multimedi. Wszystko tam ustawiam, w telefonie status jest: Łączenie i gdy daje iexplorer to i tak nie dziala pisze ze zle skonfigurowane. Co robic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
  4. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Acha czyli jest jakas blokada. Ale nie wiem co to jest to mac? I to napewno jest blokada czy cos trzeba jeszcze zrobic? Jak sie pozbyc tej blkady ?
     
  5. Piachu007

    Piachu007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Na routerze spróbuj wpisac w zakładce MAC FILTERING.
     
  6. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    acha, a mozesz jasniej ? :D bo jestem troche zieloony
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  8. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak mowilem jestem zielony, wiec mozecie mnie pokierowac do tych ustawien? I chcialbym dopisac ze laptop odbiera sygnal i wszystko dziala. Sorry za moja nie wiedze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum