1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WiFi w SLIMku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darnokPL, Styczeń 5, 2011.

  1. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    J.W.
    Czy ta karta nie będzie sprawiała jakiś problemów?
    Głównie chodzi mi o PING w grach (jak gta iv bc20)
    Czy tą kartę można wyłączyć(nie chcę od razu aktywować darmowego multi :)), czy to Ja muszę się najpierw połączyć, czy ona automatycznie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ty musisz sam polaczyc.
    Lagi zaleza juz od Twojego internetu.
     
  4. XgameX

    XgameX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    164
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    ping chyba zależy ci od siły internetu.. ja np gram przez wifi na łaczu 20mb i nie ma czegoś takiego jak lag.. ciacham w gta i fifke :p i chula cacy
    a co drugiej części pytania nie pamiętam jak to było z darmowym kontem ale chyba musisz je pierw aktywować
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ping nie zalezy od predkosci internetu tylko od jakosci/metody polaczenia.
     
  6. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Internet 2mb neo router ST608WL będzie "hulało"?
     
  7. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Ale jak wiadomo, czym szybszy net tym teoretycznie mniejszy PIG/LAG

    Co do samego tematu, to aby skorzystać z darmowego liva najpierw trzeba się zalogować i stworzyć swój profil, a do póki tego nie zrobisz konsole spokojnie możesz łączyć z routerem poprzez WiFi i nic Ci sie nie stanie.

    Tak bedzie sam mam taki internet i jest całkiem spoko. Pamiętaj ze gra przez internet to wiele czynników, ale ze spokojnym snem mozesz grać. Co do routera to nie znam modelu, ale chyba żaden na ten czas nie jest wolniejszy od 2 Mb.
     
  8. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    Ja mam 2mb i jakis tam router i w bc2 0 lagow mam
     
  9. armani

    armani Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam pytanie:) Czy też wam się dość często wi fi rozłącza?
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Bzdura. Wiesz w ogole co to jest ping ?
    Pingi sprawdz na Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test
    Pamietaj ze to ping 10ms to jest wlasnie taki lag. Im wyzszy ping tym bardziej odczuwalny lag.

    armani
    Chodzi Ci o konsole czy router ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum