1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wifi w xbox'ie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 93agata, Styczeń 12, 2013.

  1. 93agata

    93agata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam biały x box 360, czyli ten starszy model, czy w nim jest wbudowane wifi? Normalnie mam funkcje szukania sieci, ale jakoś nie umie mi znaleźć, a musi, bo w tym samym pokoju stoi laptop i łapie.. ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Modul se musisz dokupic slimy maja tylko wbudowane
     
    1 osoba to lubi.
  4. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    musisz mieć kupiony moduł który podpinasz pod usb
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    I ten modul sie nie oplaca cos ponad 100zl na allegro
     
  6. Elladan1985

    Elladan1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubin
    No chyba że po okazyjnej cenie kupisz na allegro bądź od znajomego z uk ;P
    Ale ogólnie.. jak przedmówca.. nie oplaca się :)

    Wcześniej też miałem ten sam problem... teraz slim 4gb :D i nie zawracam sobie tym problemem głowy :)
     
  7. Pina

    Pina Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gdZ'
    A nie da rady podpiąć konsoli do routera ?
     
  8. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    Oczywiście że możesz wystarczy :) podninasz i masz kabel ethernet :)
     
  9. Pina

    Pina Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gdZ'
    Ja to wiem, pytam użytkownika, który ma problem ;)
     
  10. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    ja tam miałem ten nadajnik gratis do mojego xboxa. Fakt czasem sie nie opłaca tego kupić. Zawsze możesz podpiąć kabel ethernet
     
Wczytywanie...

Poleć forum