1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wifi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adam DL, Grudzień 12, 2010.

  1. adam DL

    adam DL Banned

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    WITAM CZY MUSZE MUSZE MIEĆ E373 WIRELESS N NETWORKING ADAPTER WIFI DUAL BAND (1321188110) - Aukcje internetowe Allegro ZEBY SCIAGAŁO MI NETA CZY MOGE MIEC TO Edimax EW-7711UMn Karta USB do 150mbps Gw2Lat (1352415007) - Aukcje internetowe Allegro
    Z GÓRY DZIEKI
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie musisz mieć oryginalnego adaptera WIFI. Każdy będzie dobry, który jest kompatybilny z x360.
    Poczytaj na necie, które modele działają z x'em.

    Na tej aukcji, nic nie pisze, że współpracuje z x'em.

    Edit.
    A myśłałeś nad:
    accespoint -> ethernet -> xbox
     
  4. adam DL

    adam DL Banned

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie bo 42 cale mam w innym pokoju, a neta mam w innym i nie chce sie bawic w kablami .
     
  5. adam DL

    adam DL Banned

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    raczej nie . ale dobre to ?? sorry panowei za podwójny post
     
  6. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak apekiem będziesz ściągał neta z rutera, np. przez wifi jak napisałeś, to wszystko powinno być w porządku. Będziesz musiał jedynie zrobić podsieć lan.
     
  7. adam DL

    adam DL Banned

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli nie musze miec teog od ms ??
     
  8. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie. Wystarczy kupić Access Pointa, odpowiednio go skonfigurować, żeby odbierał bezprzewodowo internet od rutera, po czym puścić od niego (AP) kabel ethernet do Xboxa ( i też skonfigurować rzecz jasna ).
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a tak a pro po to z xboxsem działaja tylko adaptery od MS (sa 2 w Nce i w G)
     
Wczytywanie...

Poleć forum