1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wifi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bonx0, Lipiec 29, 2011.

  1. Bonx0

    Bonx0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć :)
    Zrezygnowałem z przeróbki na rzecz live :)
    Niestety nie da rady połączyć się kablem Ethernet. Mam router. Czy istnieje karta WiFi do X'sa?
    I jak jest to czy można ją połączyć ze zwykłym routerem? A i mam Arcade.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AFT

    AFT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Istnieje. Wpisz na Alledrogo "adapter wifi" na pewno coś się znajdzie ;)
     
  4. GreenPeace

    GreenPeace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    Mozesz tez blueconnectem, tym internetem na usb :)
     
  5. Bonx0

    Bonx0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    really? Niestety nie mam bluconnecta ;/
     
  6. Bonx0

    Bonx0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno pytanie. Jak kupić live?
     
  7. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    konto gold na allegro zdrapki. Ja mam podłączony kabel ethernet do routera i spokojnie da się grać na xbox bez adaptera wifi tylko co trochę zdarza się odłączenie od live i trzeba ponownie wlogować
     
  8. Cze'si0

    Cze'si0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    GreenPeace co ty za głupoty gadasz ;_oo!? NIE DA SIĘ PODŁĄCZYĆ MOBILENGO INTERNETU DO XBOXA!! musisz mieć podłaczony modem do kompa i z kompa albo ethernetem albo wifi do konsoli...
     
  9. GreenPeace

    GreenPeace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    A to przepraszam, mnie doszły słuchy iż można...
     
  10. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    albo adapter wi-fi (oryginał M$) albo kabel ethernet albo acces point. inaczej się nie da.
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Próbowałeś w ten sposób połączyć sie z xbl? Z tego, co mi wiadomo jedyna opcja to adapter od ms. To, że net jest na usb nie znaczy, że będzie działać, gdy podłączysz go do konsoli.
     
  12. Bonx0

    Bonx0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko już wiem ^^
    Szkoda, że wszystko tak drogo wychodzi ;/
    Adapter - Koło 100zł
    Dysk na gry 60GB - 90zł
    Live 3 miesiące - 50zł
    Gra używana - 60zł x 3 miechy = 180zł
    Czyli tak co trzy miechy będe wydawał jakieś 180zł na gry i 50 zł na live. To i tak taniej niż kupowanie gry za 250 zł co miesiąć o_O
     
  13. Bonx0

    Bonx0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A tak pozatym, to czy polecacie portal gametrade.pl? Czy wysyłka pocztą jest bezpieczna?
     
  14. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Kup sobie od razu live na rok będzie taniej
     
  15. Bonx0

    Bonx0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema słyszałem że można połączyć się z internetem przez lapka. Mój laptop ma Wifi. Wyglądałoby to tak: Router-wifi-laptop-ethernet-xbox
    Jak tak zrobić?
     
  16. Dono Hebi

    Dono Hebi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    BonX a nie mozesz odrazu polaczyc xbox przez ethernetowy z routerem?
     
  17. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko musisz zrobić, jak na zwykłym pc. Podłączasz xboxa kablem krosowanym i udostępniasz połączenie.
     
  18. marcincs

    marcincs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    WIFI XBOX 360 (1733347578) - Aukcje internetowe Allegro
     
  19. Bonx0

    Bonx0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety,nie da się połączyć router-kabel-xbox360,ponieważ odleglosc jest za daleka. Potrzebne by mi było 15 m kabla. A to kosztuje ~50zł
    Plus brzydko wygladajocy kabel. Czy musze otwierac jakies porty, żeby użyc tego adaptera?
     
  20. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Koszt kabla to okolo 1zl za metr plus koncowki po 50 gr wiec nie wiem skad te 50zl z reszta co to jest w dzisiejszych czasach 50zl ?
    Porty to musisz otworzyć zeby swobodnie korzystać z xbl
     
  21. Bonx0

    Bonx0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakie porty muszę odblokować? Czy będę mógł grać z innymi graczami bez odblokowania portów?
     
Wczytywanie...

Poleć forum