1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wifi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damian0258, Październik 8, 2011.

  1. damian0258

    damian0258 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Jeżeli modem WIFI mam w pokoju nad sobą to czy Slim złapie mi spokojnie internet?,
    I jeszcze jedno pytanko gdy wrzucę grę na dysk będzie później potrzebna płytka, czy będę mógł odpalać gry normalnie bez płyty
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Powinno ci łapać, ja mam grube ściany w domu i w pokoju obok mam 60% zasięgu.

    Gry muszą mieć płytkę, jak nagrasz na dysk to odciążysz napęd. Płyta cały czas musi być w napędzie.
     
  4. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    pamiętaj że fale rozchodzą się jak kręgi na wodzie czyli w poziomie. jeżeli modem wifi ma antenkę to połóż ją w poziomie by fale mogły się rozchodzić w pionie.
     
  5. damian0258

    damian0258 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    no właśnie nie mam antenki, i nie wiem jaki będzie zasięg, jeżeli będzie tak 40% zasięgu nie będę miał problemów z graniem ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum