1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wina konsoli ?? cos sie psuje??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez BioPower, Styczeń 12, 2011.

  1. BioPower

    BioPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    CoD MW 2
    siema od wczoraj cos sie pier.... z mojim x360 gram online w COD BO i co chwile strasznie sie tnie gra to nie sa lagi
    tacha jak na PC kiedy procek nie wyrabia jak sa za duze wymagania gry
    gre mialem zainstalowana na dysku i przed chwila usunolem ja z dysku teraz czyta prosto z plytki i narazie jest ok

    cos sie psuje konsola czy dysk ??? czy cos innego ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Ja tak miałem na początku z Falconem, potem się zacinała i tylko restart wtyczką prądu pomagał... skończyło się RODem.
     
  4. BioPower

    BioPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    CoD MW 2
    taaaa noto lipa na maxa :/
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    mogles miec zapchany cache na dysku. jak dziala teraz ok to sie nie przejmuj tylko graj dalej.
     
  6. BioPower

    BioPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    CoD MW 2
    no wlasnie gralem i znowu to samo tylko troche slabiej i zadziej ale jest :/
     
  7. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Trudno powiedzieć.... czy to się dzieje zaraz po włączeniu czy jak pograsz troszkę, jeśli się grzeje to usterka powinna wystąpić po jakimś czasie jak się nagrzeje? Sprawdź temperaturę konsoli, może się przegrzewa. W kazdym razie ja miałem najpierw "slajdy na ekranie", potem już się zacinał (zamrażał) i w końcu dostałem ROD :(

    Możesz też spróbować sformatować dysk i zobaczyć czy pomogło, bo jak to wina cache jak podpowiada -=DEXTER=-, to powinno rozwiązać problemy :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum