1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wina nagrywarki a może napęd w X siada?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mrokness, Listopad 3, 2009.

  1. mrokness

    mrokness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakiś czas temu ściągnołem Modern warfare 2 wypaliłem gra goliła aż do pewnej misji. myslałem ze to moja wina bo sam dodawałem stealth do obrazu. postanowiłem więc ściągnąć ostatni scenowy release tejsamej gry i niestety wyskakuje błąd w dokładnie tym samym momencie co poprzednio podczas wczytywania sie misji. Co dziwniejsze przestały działać dwie inne gry borderlands i brutal legend w które grałem i wszystko chodziło cacy. po włożeniu płyki xbox ich po poprostu nie widzi. wszystko zaczeło sie po tym jak podpiołem ostatnio x-a do neta (miałem już bana) i wgrała mi sie ta aktualizacja nie pozwalająca na instalowanie gier na dysku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Raczej naped zaczyna swirowac.
     
  4. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Polecam przeciscic laser spirytusem. - Nie zadna plyta czyszczaca bo to nic nie daje ;). Jak bedzie tak dalej sie dziac no to nagraj jeszcze raz.
     
  5. mrokness

    mrokness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to znaczy że mam rozbebeszyć xboxa i przetrzeć laser? To sie może nie udać...
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak nigdy tego nie robiłeś i ręce ci sie trzęsą to oddaj lepiej do serwisu
    prawdopodobnie trzeba lekko laser podkrecić lub zakurzoną soczewkę
    przeczyścić w najgorszym wypadku laser do wymiany lub cały napęd
    [czy ma to związek z aktualizacją i banem tego nie wiem - mało prawdopodobne]
    sprawdź jeszcze na innych grach czy dzieje sie tak samo
     
Wczytywanie...

Poleć forum