1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Windows 7 Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nemsik, Marzec 9, 2010.

  1. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Zainstalowalem sobie Windowsa 7. Chcialem sie dowiedziec czy normalne to jest ze odrazu mam otwartych 50 procesów ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Z tego co sie orientuje to tak.
     
  4. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zapomnialem napisac ze to wersja 64 bity i zaskoczylo mnie to bo na xp zawsze bylo ok 20 procesow a tu odrazu 50
     
  5. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    tak 7 ma mnóstwo uruchomiony rzeczy w tle , ale nie martw się, nie ma to większego wpływu na wydajność komputera.
     
  6. livingfear

    livingfear Guest

    Ja ma Windowsa XP
    I po starcie systemu mam ok 70 otwartych procesów.
    Więc ty masz stosunkowo mało:)
     
  7. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OK wielkie dzieki panowie pozdrawiam :)
     
  8. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Od visty wzwyz juz na starcie jest ponad 50 otwartych procesow....
     
  9. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Nie rozumiem po co to napisałeś ;/ koledzy wyżej już napisali co i jak a to co ty robisz to jest tylko nabijanie postów
     
  10. Pascal

    Pascal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    Nie wiem czy to takie normalne, ja mam Windows 7 i zaledwie 16 procesów. Dowód w linku poniżej.

    Imageshack - processes.png
     
  11. livingfear

    livingfear Guest

    po prostu na starcie systemu masz niewiele programow właczonych,które uruchamiają się razem z nim,to wszystko.
    Można mieć 10 a i można mieć 100 to jest normalne.
     
  12. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    kliknij na "pokaż procesy wszystkich użytkowników"

    oczywiste ze można powyłączać procesy odpowiedzialne za na gadżety czy wygląd Areo itp. Minimalnie to coś koło 35-40 procesów
     
  13. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zobacz w lewy dolny róg , procesy 48 pozdro:)
     
  14. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    ja na swoim mam ok. 40
     
  15. Pascal

    Pascal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    Mój błąd, rzeczywiście jest koło 50. Przepraszam za wprowadzenie w błąd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum