1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Windows Media Center a rmvb

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez kamil2401, Marzec 16, 2010.

  1. kamil2401

    kamil2401 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sokołów Podlaski
    Jestem posiadaczem Windowsa 7 w 64-bitowej wersji Ultimate. Często używam w połączeniu z zawartym w nim Windows Media Center swojego Xboxa. Wszystko działa świetnie, poza plikami rmvb. Program wcale ich nie widzi. Mam sterowniki. Wideo w tym formacie mogę odtworzyć nawet w WMP. Jeżeli ktoś orientuje się, co mam ustawić, to bardzo proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie da się, bo w konsoli nie ma odpowiednich sterowników
     
  4. kamil2401

    kamil2401 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sokołów Podlaski
    Poradziłem sobie już sam z tym problemem, więc napiszę dla innych. Pablooo88, twoje twierdzenie było błędne, gdyż wystarczyło zainstalować na komputerze odpowiednią paczkę kodeków- K-Lite i do tego ffdshow. Po tej czynności działa wszystko od avi przez m2ts do rmvb włącznie.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No to dziękuję;) Mnie też się przyda i przyznaję się do błędu :)
     
  6. ajcwer

    ajcwer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mam takie pytanie. Czy zgranie kodeków na płytke i wsadzenie do Xa to bedzie działac? czy trzeba zrobic to przez kompa ?
     
  7. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Kodeki do x'a tylko i wyłącznie z XBL. Inaczej nie da rady.
     
  8. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kamil2401, serio RMVB i filmy w HD działają na x360'ce? Aż nie chce mi się wierzyć :eek:
     
Wczytywanie...

Poleć forum