1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Windows Media Center- jak zainstalować...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez aiwen, Październik 6, 2010.

  1. aiwen

    aiwen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Szukałem w google, na forach i nie znalazłem... może z Was posiada ktoś wiedzę....
    Skąd można pobrać, i jak zainstalować w systemie XP/Vista Winows Media Center aby połączyć go z XBOX 360....?

    Z góry dziękuję za odpowiedzi...

    Pozdrawiam,
    Mirek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xp czy vista bo jest roznica
     
  4. aiwen

    aiwen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wolałbym na viste, ale xp też może być.... mogę się dostosować. Z WMP się połączyłem, ale wolałbym mieć możliwości Windows Media Center.....
     
  5. Siera

    Siera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaktualizuj WMP do najnowszej wersji i daj opcję udostępniania mediów komp Ci znajdzie X'a.
    Masz wtedy dostęp: muzyka, filmy, zdjęcia.
    O to Ci chodziło ??
    Jak nie to przepraszam
     
  6. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xp to musisz miec odpowiedzina wersje xp czyli Microsoft Windows XP 2005 Media Center Edition a jak na viste to powinno być juz wbudowane
     
  7. aiwen

    aiwen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w sumie to nie... tak już mam. Chodzi mi o aplikację Windows Media Center.

    Czyli mam jakąś uboższą wersję visty, bo nie posiadam.... miałem nadzieję, że można to doinstalować jakoś...

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn//
     
  8. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    można, ale nie wiem czy to jest legalne jesli to cie obchodzi
     
  9. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    wmc dodawany jest do visty jako podstawowa aplikacja - chociaż i tu jest problem - ja mam viste basic i wmc nie posiadam, brat na swoim pc posiada - nie wiem czym to idzie (oba systemy oryginały)

    jedyny sposób to pełna aktualizacja systemu - tak mi doradzono (ja mam za cienkiego neta więc w to się nie bawię)
     
  10. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Vista ma tylko wybrana opcja.
    Mam na jednym lapku basic i nie mam WMC...
    A zaś na drugim laptku 7 i jest już we wszystkich...
     
  11. aiwen

    aiwen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wmc już mam, program działa, odtwarza muzykę ale..... filmów niestety nie... sama konsola ma kodeki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum