1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Windows media center przez router

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Altres, Sierpień 28, 2009.

  1. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Siemka mam połączonego xboxa do neta przez router wie ktoś jak podłączyć się do windows media center wiem że jest to możliwe ale nie wiem jak, gdy próbuję normalnie dodać urządzenie extender to nic nie znajduje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    porciki pootwieraj wyłacz zapore, antywirusa..... przeinstaluj widowsa, zainstaluj windows 7......
    trzeba pokombinować
     
  4. piecia

    piecia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zalezy jakiego masz Windowsa. Przy Win XP MCE nie udalo mi sie nawet na kablu tego odpalic ale na Viscie i Win 7 owszem. Musisz miec przede wszystkim wlaczone udostepnianie plikow w Windows Media Player. Router jako AP i wsio. Zadnych portow nigdy nie otwieralem bo nie trzeba bylo. Osobiscie bardziej Ci polecam TVERSITY. Swietny serwer multimedialny z mozliwoscia odpalania napisow do DivX-ow w formacie txt. Na WMC nie odpalisz napisow.
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    dobra dzięki wam starczyło wyłączyć zaporę w nodzie ale mam pytanie a forum jest program który daje mozliwość przeglądarki internetowej tylko że ja mam całkiem co innego niż koleś na tym filmiku, chodzi o to że nie mam zakładki multimedia w trybie online.

    HTML:
    http://x360iso.org/siec-xbl/14872-[poradnik-dashboard]-przegladarka-www.html
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    poszukaj w dodatkach czy jakos tak
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    nie ma tam.
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sprawdze w domu to ci powiem (tzn po 17)
     
  9. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    to tak jeszcze mam windows 7 i w nim jest automatycznie windows media center ale ono jest tak jakby okrojone bo nie ma tych zakładek wszystkich, no i gdzie można pobrać w full wersji ??
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    masz full
    u mnie na windows 7 jest w zakladce extras
     
  11. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    no a u mnie jest biblioteka dodatków w której powiny być dodatki ale ich niema na PC są ale na xboxie i jest jeszcze exploruj no i tam jest jakaś poczta kwiatowa, onet i jakieś pierdoły, eee a jest potrzebny tuner tv żeby mieć przeglądarke, a i mam windows 7 beta może dlatego .
     
Wczytywanie...

Poleć forum