1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Windows Media Center skąd to pobrac ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Simo, Styczeń 25, 2010.

  1. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Witam tak jak w temacie.
    Poradniki jak zainstalować i ustawić znalazłem ale linka nigdzie nie mogę znaleźć Google znajdzie jakieś ******** ale nie ma sedow i nie wiem też jaką dokładnie wersje pobrać. Xboxa przez Windows Media Player 11 połączyłem ale chciałbym się tym WMC pobawić. Jeśli ktoś zna pewne źródło to proszę o linka chyba, że na forum nie wolno wstawiać (nie doczytałem się tego :p ) to na PW niech ktoś wyśle.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Windows Media Center ? Wikipedia, wolna encyklopedia

    nie spotkałem się z możliwością doinstalowania WMC
     
  4. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Nie można zainstalować Windows Media Center ?????? hmmm coś mi się wierzyć nie chce...
     
  5. Nesta

    Nesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    WMC? Przecież to na x'ie powinno być od razu z konsolą zainstalowane (przynajmniej ja tak mam.), potem ty to sobie konfigurejszynujesz i end.
     
  6. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Tyle, że ja chcę na PC zainstalować WMC.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie da sie. musi byc razem z windowsem. np vista business
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie. Musisz kupić Windows vista business, ultimate lub win 7 professional, ultimate.
     
  9. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
    witam

    a jak mam na x media center zainstalowane a na pc nie to pojdzie dzieki za odp
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. krzychumafia

    krzychumafia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stróża
  12. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    że co , bana za tą herezję można osobno kupić wmc tu masz info

    Strona główna systemu Windows XP Media Center Edition 2005

    ale jest dużo innych programów np tversity które są darmowe a działają tak samo.
     
  13. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  15. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Media Center nie mozna doinstalowac oficjalnie i media center nie jest dostepny w viscie starter, basic, bussines; 7 starter, basic, professional; XP Home i Pro nie posiadają Media Center
    Poszukaj na google powinno byc info jak przeniesc media center do windowsa ktory go nie ma z tym ze dzialalo to na xp i angielskim ale to bylo bardzo dawno bo i sam xp juz jest stary
     
  16. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Ja mam razem xpkiem home edition WMC ;o.
     
  17. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No to nie masz Windowsa XP Home tylko Windows XP Media Center Edition (byly dwie wersje tego systemu bez i z datą 2005) lub masz samoróbkę czyli pirata, oficjalnie Home jak i Pro nie mialy nigdy Media center bo gdy powstaly nikt o nim nie myslal
     
  18. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    To jest po prostu inna dystrybucja XP o nazwie Windows XP Media Center Edition 2005.

    WMC nie da rady dograć ale na WIN7 już w każdej jest dystrybucji, ale nie wiem czy Starter posiada.
     
  19. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chodzi ci o to aby xbox komunikowal sie z PC? musisz posiadac Windows Media player 11 i gdy juz go sciągniesz na zakładce biblioteka dajesz ta mała strzałke i UDOSTĘPNIANIE MEDIÓW i konfigurujesz na xboxa ja to robiłem wczoraj :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum