1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Windows media center xbox 360 problem

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez swiatol, Listopad 13, 2010.

  1. swiatol

    swiatol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam serdecznie mam pytanie odnośnie WINDOWS MEDIA CENTER całkowicie nie wiem jak się za to zabrać a chciałbym zobaczyć w praktyce jak to działa. Posiadam laptopa z systemem xp i sieć mam bezprzewodową . Konto polska , oczywiście zrobiłem migracje . Wchodzę w zakładkę xbox media center dusze to co jest na pisane oczywiście obejrzałem filmik , i podoba mi się to rozwiązanie w końcu dostaje kod i adres strony Xbox 360 Media Download Center - Xbox.com no i nic się nie dzieje nie ma takiej strony , gdzie mogę znaleźć rozwiązanie czy ten media center działa w Polsce ? czy może na innych kontach proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    musisz miec na kompie system operacyjny z Media Center
     
  4. Margolll

    Margolll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Mam ten sam problem, kiedys mialem juz to polaczone i smigalo tylko nie pamietam co sie pozniej stalo i ostatnio chcialem na nowo polaczyc X-a z Pc lecz nie moge, poniewaz podana strona juz nie istnieje...
     
  5. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    To na Viście będzie śmigać ?
     
  6. hydro

    hydro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wasilków
    tak i na win7
     
Wczytywanie...

Poleć forum