1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Windows Media Center

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kullt1980, Listopad 3, 2009.

  1. kullt1980

    kullt1980 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam od tygodnia sie z tym męcze
    Przeszukałem forum i odpowiedzi na nurtujące mnie zagadnienie nie znalazłem

    Mam problem z WMC a mianowicie nie odtwarza mi on plików divx

    Zrobiłem tak połączyłem sie z xbl i wrzuciłem mu na pena divx'a
    xbox chciał pobrac kodek więc go pobrałem i plik z dasha poszedł
    A po uruchomieniu Windows Media Center i połączeniu sie z kompem i próbie uruchomienia tego samego pliku divx wyskakuje niebieski ekran
    http://img194.imageshack.us/img194/8884/05172009399.jpg
    Próbowałem paru divx'ow i nic
    Pliki mp3 smigają zdjęcia też a tutaj klapa

    Ma ktoś na to patent
    Z góry dzięki
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Kodek pobrał╔eś z internetu ale konsola była podłączona z internetem i ona pobrała kodeki?
     
  4. kullt1980

    kullt1980 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak konsola pobrała kodek z internetu
     
  5. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kol. kullt1980 mam pytanie z jakiej wersjii WMX korzystać możesz podać link. Bo mam zamiar też się podłączyć.
     
  6. kullt1980

    kullt1980 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Nie czaje o co ci kolego chodzi WMX ?
    Nadal z tym tematem alcze ale naadal niebieski ekran i blad kodeka niewiem co jest
     
  7. Tymonxxx2

    Tymonxxx2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie chcem zakładać nowego tematu więc piszę tutaj. Mam prożbę żeby ktoś mi pomógł w ustawieniu WMC.
     
  8. kullt1980

    kullt1980 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. P@ffcio

    P@ffcio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam na wstępie wszystkich, wertowałem forum, nie znalazłem podobnego przypadku, mianowicie:
    1. System win7 ultimate
    2. WMC
    3. X360 na kablu do routere
    4. Kloc łączy się z kompem, wskazuje biblioteki, aktualizuje sobie baze multimediów w klocku.

    I teraz zagadka - nie mogę nic odtworzyć, pliki widzi, katalogi a przy próbie odtworzenia np mp3 czas utworu ani drgnie i po ok.20 sek wywala komunikat - an error occurred while trying to play your selection ...

    może ktoś miał taki problem, z góry dziękuję za pomoc bo mi to sen z oczu spędza ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum