1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WINDOWS media center......................

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez -->rysia, Sierpień 14, 2012.

  1. -->rysia

    -->rysia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam świeżo co zainstalowanego win7 professional odpalam wmc na ixie spisuję kodzik, wpisuję go na pc... ok wszystko pięknie te wszystkie ptaszki.. konfiguracja biblioteki itp są że już zrobione, ale na końcu jak chce się połączyć z urządzeniem ''extender'' to wyskakuje że konfiguracja zainstalowana pomyślnie lecz nie można połączyć się z urządzeniem extender.. na ixboxie to samo wyskakuje

    ps. mam slima, połączony kablem z routerem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Musisz udostępnić foldery/dyski na kompie.
     
  4. -->rysia

    -->rysia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    ''Mój komputer'' ---> i wybierasz dysk, partycję, folder itp, klikasz na nim prawym przyciskiem myszy i dajesz ''Udostępnij''.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    I odblokuj xboxa w Windows Player.
     
    1 osoba to lubi.
  7. -->rysia

    -->rysia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No dobra, ajak odblokowaź ixa w media player?

    ciągle to samo :< pisze że problemem może byc zaporasystemu windows, ale mam wyłączoną, zresztą na włączonej też próbowałem i nic
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak masz na górze "Biblioteka" to musisz mieć pod spodem taki klawisz ze strzałką w dół i z opcji wybierz "Udostępnianie multimediów..."
     
  9. -->rysia

    -->rysia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ze strzałką w dół jest ''organizuj'' i ''utwórz listę odtwarzania'' klikam i tu i tu, nie ma opcji udostępnij multimedia : <


    a może dlatego, że mam starą wersje to mi nie działa, tera patrzę i pisze wersja; 6.1.7601, a jest juz 12, da sie to jakoś automatycznie zaktualizować?
     
Wczytywanie...

Poleć forum