1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

windows media connect

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bochun, Październik 22, 2009.

  1. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem z programem Windows media connect... przed formatem działało wszystko w porządku a teraz Windows media connect nie wykrywa xboxa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A nie lepiej używać WMP 11 ?
     
  4. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zainstalowałem wmp 11 niestety nadal nie mogę udostępnić plików wchodzę w bibliotekę i udostępnienie wyskakuje okienko zaznaczam udostępnij moje multimedia i nic się nie dzieje;/
     
  5. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A może program antywirusowy ci blokuje :) ?
    Lub porty w routerze są blokowane ?
     
  6. nowak122

    nowak122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koronowo
    zobacz jeszcze zapore systemu ;]
     
  7. mickeymouse2

    mickeymouse2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam dokladnie taki sam problem, niczym nie moge sie z xem polaczyc, a on sam po kablu skrosowanym przez kompa laczy sie z livem, nie dziala ani wmp11 ani wmc ani tversity, kombinowalem pol dnia i nie przynioslo to efektow, co moze byc grane?
     
  8. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak znajdę to dam wam porty do WMP<->X360 .
     
  9. mickeymouse2

    mickeymouse2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. _-=JOGGI=-_

    _-=JOGGI=-_ Banned Xbox One Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieżuń
    mialem ten sam problem. w konsoli ustaw tak :
    ip: 192.168.0.2
    maska podsieci 255.255.255.0
    brama 192.168.0.1


    w kompie ustaw

    ip: 192.168.0.1
    maska podsieci 255.255.255.0
    brama 192.168.0.1
     
  11. Maciek757

    Maciek757 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok
    A nie dawno dostałem ostrzeżenie za taki watek bo moderator stwierdził że każdy już sobie z tym poradził. miałem viste i same problemy z połączeniem xa więc jak radzili inni w ustawieniach sieciowych włączyłem udostępnianie folderu publicznego a xe na automatyczne i poszło, ale nadal nie działało WMC i już tego nie rozgryzłem. Zainstalowałem win7 ultimate i teraz bez żadnych konbinacji wszystko chodzi jak należy po standardowej konfiguracji. wszystko na auto i juz zero stresu że coś nie działa.. Acha podłączenie mam xa przez router a komp przez wifi zapora właczona i nie ustawiałem żadnych portów.
     
  12. trojak-2

    trojak-2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam innego typu problem: instaluje wmc i niby wszystko ok ukończono powodzeniem i tu **** nie startuje mi wogule ikona jest w start>programy... i co to może być?? a mam zainstalowany net framework 2.0.
     
Wczytywanie...

Poleć forum