1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Windows XP a xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Niewiadomus, Lipiec 6, 2010.

  1. Niewiadomus

    Niewiadomus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam taki problem a mianowicie konsolę kupiłem niedawno Xbox 360 Special Edition (250 gb dysk )
    I mam problem z Windows Media Center
    pisze mi , że muszę posiadać Viste która ma zainstalowane WMC standardowo . Ja jednak mam XP i tu jest cały problem.
    Czy zainstalowanie Windows XP Media Center Edition 2005 załatwi sprawę ? Czy należy tu zrobić coś innego
    Byłbym wdzięczny za pomoc
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Phoenix505

    Phoenix505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Tak załatwi ponieważ masz ten sam WMC co w Viscie sam tak korzystałem na swoim XPku
     
  4. Niewiadomus

    Niewiadomus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a no to świetnie
    i jeszcze jedna sprawa czy jest możliwość by zbanowali mi konsolę mając piracki WMC a grając tylko w oryginalne gry?
     
  5. Rzepa

    Rzepa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siedlisko Bezprawia
    Mam pytanie. jakim kablem połączyć konsole z komputerem ?
     
  6. Niewiadomus

    Niewiadomus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W każdym zestawie powinien być ten kabel
    niestety nie mam pojęcia jak się on profesjonalnie nazywa
     
  7. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    Kabel Ethernet? (lan)
     
  8. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    A dokładniej kabel Ethernet rj45 koniecznie KROSSOWANY!!

    P.S W Arcade ich nie dają
     
  9. Phoenix505

    Phoenix505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Zbanować za piracki WMC ? Bez przesady.
     
Wczytywanie...

Poleć forum