1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Winrar-opcje

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Kosa77, Czerwiec 15, 2010.

  1. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Siemka!! Ściągnąłem gierke i mam uszkodzone party (mam jeden dobrą nagrywarkę na swojej ulicy i muszę każdemu nagrywać co ma przeróbkę). Wiem ,że w Winrarze jest taka opcja ,że Winrar wypakowuję pomimo błędu.Tylko gdzie ona jest?? Pomóżcie mi!! PLIS!!! Z góry wielkie dzięki!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    można naprawić błędy crc ale nie zawsze skutkuje, musisz posiadać dane naprawcze.. Czym ściągasz te party? Pobierz uszkodzone party raz jeszcze np. w MiPony.
     
  4. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Ja ściągam z przeklej.pl .Ale kiedyś czytałem tu na forum że, koleś też nie mógł wypakować a podpowiedzieli mu ,że ma włączyć opcje rozpakuj mimo błędów crc czy jakoś tak.PLIS o pomoc bo mi tu już gitarę zawracają z tymi gierkami.
     
  5. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Sory ,że post pod postem ale coś mi się nie chciało włączyć ,,edytuj".Może w innym programie rozpakować tylko w jakim??Podajcie nazwy programów które rozpakowują pliki .rar PLIS!!Pomocy!!
     
  6. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie ważne jaki host czy to przeklej, rapidshare etc. tylko jaką przeglądarkę lub menadżerem do pobierania.. Jest to winna w 90% twojej przeglądarki.. Sam się spotkałem nie raz że np. firefox mi ściągał part z błędem crc a na operze już błędu nie było a ściągałem kilka razy z firefox i za każdym razem to samo a na operze bez błędu.. używaj MiPony
     
  7. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Co to jest te MiPony?? Przeglądarka czy program do ściągania??
     
  8. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bezpłatny program do pobierania, google.pl
     

Poleć forum