1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wireless WI-FI do Xbox-a (nieoryginlne)

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez sebolekseba, Styczeń 5, 2010.

  1. sebolekseba

    sebolekseba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam panowie i panie mam pytanie, podobno jest jakieś WI-FI do xbox-a nieoryginalne które działa z nim idealnie tak jak to z microsoftu wie ktoś o nim coś ???


    Podobno jest takowe tańsze i to sporo od oryginała, wiem to bo jeden cwaniak który sprzedawał mi karte wifi do kompa by za pomocą tego udostepnic neta na lapka żony mówił ze do xboxa też sie da i nie trzeba do tego wcale oryginalnej karty, ale burak nie chce mi powiedzieć jaka to ( chce zebym u niego kupił i on mi to podobno poprawie skonfiguruje) mi sie wydaje ze chce mnie naciagnać daltego pytam czy to prawda ze są takie karty
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Można po prostu kupić router wifi w trybie klienta
     
  4. sebolekseba

    sebolekseba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a możesz to troszko szerzej opisac ???? bede wdzieczny!! :)
     
  5. cage900

    cage900 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Właśnie więc w czym problem,kupuj :) hehe
     
  8. cage900

    cage900 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przy moim ruterze wifi była karta pod usb (odbiornik wifi) czy za pomoca tego także da sie podlaczyc xboxa z XBL?
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. napek78

    napek78 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak wczesniej kilka osob pisalo styka Router a AP Clientem
    TP-Link TL-WR543G Wireless 802.1g/54Mbps Router 4xLAN, 1xWAN (AP Client)
    koszt na allegro okolo 70zl brutto (w sklepie okolo 80 - 90zl) instalacja przez osobe trzecia (usluga) nie powinna wyjsc wiecej niz 50zl brutto :) oczywiscie jak masz podstawowa wiedze o routerach to bez problemu sam go ustawisz :)
    daje to takze dodatkowe mozliwosci bo w tym momencie masz 4 wyjscia rj45 do ktorych mozna podlaczyc takze inny sprzet np tuner telewizji N albo jakies centrum multimedialne Manta HDD-1000 no mozliwosci rodza sie napewno duze bo masz neta przy TViku bez okablowania dodatkowego :)
     
  11. bit4you

    bit4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nidzica
    Lepszym i tańszym rozwiązaniem jest
    router wifi< łaczność wifi bridg>accespoint<kabel enthernet>xbox360
     
  12. sebolekseba

    sebolekseba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no chodzi mi o coś w stylku karty wifi pod usb
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Takie coś tylko oryginalne od M$
     
  14. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  16. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    podróbki maja taką ceche, że wyglądają jak oryginał.
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No to może coś wymyślono... Ale w PL i tak tego nie ma

    Pudełko białej wersji faktycznie się trochę różni...
     
  18. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    za tą cenę to wątpię żeby to były podróbki

    dealextreme.com słynie z tego ze sprzedaje podróbki ale po 1/10 cenie oryginalnego produktu ,a 50$ to za dużo.
     
  19. head67

    head67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja chyba tez zainwestuje w tp linka z ap z 4 portami lan jedno do boxa drugie do rtelewizji
     
  20. pako32

    pako32 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Ja tak mam :D jedyna wada to brak możliwości przesłania streamu z kompa , bo komp i xkloc są w różnych podsieciach :(
    Jeśli chcesz używać WMC , WMP lub Tversity , to lepiej kupic zwykłego AP(z jednym portem lan) + switch. (zakładam że chcesz podpiać też nTV)
    Do podłaczenia tylko xboxa wystarczy sam AP.
     
Wczytywanie...

Poleć forum