1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wirus

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kriss202, Grudzień 20, 2010.

  1. kriss202

    kriss202 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pendriva ale jest nanim dużo wirusów czy podłanczając go do konsoli można go zawirusować? Bo do kompa go nie podłanczam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Wirusy są przystosowane do konkretnego systemu operacyjnego np. Windowsa , więc nie ma prawdopodobieństwa , że zainfekujesz nim konsolę ze swoim unikalnym systemem.
    Podłącz do X360 i sformatuj go w ustawienia>pamięć.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie mozna uruchomic wlasnego kodu na konsoli (chyba ze sie ma jtaga) nie mowiac juz o wirusach :p
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Hehehe wirusy na Klocka a to dobre :)

    Nie, nie ma i nie będzie :). Chociaż jakby tak pomyśleć......nie jednak nie będzie
     
  7. kriss202

    kriss202 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za odpowiedz :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum