1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wirusy xbox360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pagdzis, Październik 7, 2011.

  1. Pagdzis

    Pagdzis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mam pytanie czy jest mozliwosc taka ze jak np: nagrywam jakas gre na xboxa to jak mam jakiegos wirusa na kompie i jego nagram z gra to jak wloze ta plyte do xboxa to bede go mial zawirusowanego?? czytalem ze niby wirusy ktore sa na kompie to nie "dzialaja" na xboxie. prosze o szybka odp i z gory dzieki :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie ma takiej możliwości
     
  4. Pagdzis

    Pagdzis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Możliwość jest owszem sposób by się znalazł pytanie tylko po co to robić, zapamiętajcie w informatyce nie ma rzeczy nie możliwych.
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    skoro w call of duty mw2 da sie zrobić ujemne doświadczenie wszystko przed nami...
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Są hacki o działaniu wirusowym jednak działają jedynie w obrębie jednej gry.
     
Wczytywanie...

Poleć forum