1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witajcie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kuba_04, Styczeń 30, 2014.

  1. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnio zakupiłem dla siebie xboxa wkońcu... :)

    i mam problemy poniewaz podczas aktualizacji wyskakuje mi błąd
    E66

    KOnsola Jasper + 120gb dysk

    naped samsung ts-h943
    jak wymieniam na takiego samego jest to samo....

    Wiec co musze zrobc?? chyba jest soft zmieniony....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kupic liteon bo taki naped ma byc

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy samsung czy benq nie może być ???
    Można zmienić aby działąło to pod w/w napędami ?
     
  5. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Napewno musi to być napęd który obsługuje xgd 3! Samsung odpada! A zapewne jak pisze Akir był spoof z litka i taki napęd musisz mieć!

    Pomogłem? Daj przydatne! Dziękuje!
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jakiś cwaniak zamienił napęd, w jasperach fabrycznie były Litki, więc musi być Litek inaczej nic nie zrobisz.
     
  7. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nawet jesli powgrywam te softy do napedu co pisze na forum nei pójdzie ??
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie. Kup Liteona i wszystko będzie śmigać.
     
    1 osoba to lubi.
  9. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziękuje bardzo za odpowiedź... ehhh. to czekam mnie zakup dvd
     
  10. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie teraz mam dwie konsole jaspera - to wiem tylko liteon do zamontowania, ale mam tez falcona do tego dwa napedy TS-h943 ora philips benq vad6038 co da sie z tego zrobić?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W jasper i falcob mozna wsadzac zamiennie benq i liteon
     
  12. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy naprowadzisz mnie teraz jak mam sie zabrac za to ??
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odczytac klucz z oryg napedu i wgrac fw do docelowego z kluczem oryg napędu. Jf pdf
     
  14. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    który przerobić lepiej jasper z benq czy falcon z benq?
    a co z napedami toshiba samsung/.??
     
  15. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napisałeś
    "Odczytac klucz z oryg napedu i wgrac fw do docelowego "
    lecz tak jak wczesniej napisałem wszystko mam z innej parafi, czyli cała konsola bez napędów napędy później znajomy mi podarował
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Czyli nie masz napedu od tej konsoli?
     
  17. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    od jaspera nie mam... a falcon to pewnie ten benq bedzie- bo takie sa montowane do falconow?
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podlacz i sprawdź. Jak nie pochodzi napęd z tego dokładnie egzemplarza yo nie będzie działał
     
  19. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiec jasper po prostu nie uruchamia gry.... da sie cos z tym zrobić???
    i druga konsola falcon na benq tak jakby wlacza gre pokazuje sie szary ekran i powraca do menu głównego... co to może być?
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak wrzucasz oryginalna gre i nie odpala to brak klucza. Trzeba wydobyć klucze z plyty glownej rgh
     
  21. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prosze o kilka wskazówek jak to zrobić dziękuję....
     
Wczytywanie...

Poleć forum