1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witajcie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kuba_04, Styczeń 30, 2014.

  1. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnio zakupiłem dla siebie xboxa wkońcu... :)

    i mam problemy poniewaz podczas aktualizacji wyskakuje mi błąd
    E66

    KOnsola Jasper + 120gb dysk

    naped samsung ts-h943
    jak wymieniam na takiego samego jest to samo....

    Wiec co musze zrobc?? chyba jest soft zmieniony....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12654
    Polubienia:
    1159
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kupic liteon bo taki naped ma byc

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy samsung czy benq nie może być ???
    Można zmienić aby działąło to pod w/w napędami ?
     
  5. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Napewno musi to być napęd który obsługuje xgd 3! Samsung odpada! A zapewne jak pisze Akir był spoof z litka i taki napęd musisz mieć!

    Pomogłem? Daj przydatne! Dziękuje!
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    29789
    Polubienia:
    3684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jakiś cwaniak zamienił napęd, w jasperach fabrycznie były Litki, więc musi być Litek inaczej nic nie zrobisz.
     
  7. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nawet jesli powgrywam te softy do napedu co pisze na forum nei pójdzie ??
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie. Kup Liteona i wszystko będzie śmigać.
     
    1 osoba to lubi.
  9. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziękuje bardzo za odpowiedź... ehhh. to czekam mnie zakup dvd
     
  10. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie teraz mam dwie konsole jaspera - to wiem tylko liteon do zamontowania, ale mam tez falcona do tego dwa napedy TS-h943 ora philips benq vad6038 co da sie z tego zrobić?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12654
    Polubienia:
    1159
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W jasper i falcob mozna wsadzac zamiennie benq i liteon
     
  12. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy naprowadzisz mnie teraz jak mam sie zabrac za to ??
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12654
    Polubienia:
    1159
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odczytac klucz z oryg napedu i wgrac fw do docelowego z kluczem oryg napędu. Jf pdf
     
  14. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    który przerobić lepiej jasper z benq czy falcon z benq?
    a co z napedami toshiba samsung/.??
     
  15. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napisałeś
    "Odczytac klucz z oryg napedu i wgrac fw do docelowego "
    lecz tak jak wczesniej napisałem wszystko mam z innej parafi, czyli cała konsola bez napędów napędy później znajomy mi podarował
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Czyli nie masz napedu od tej konsoli?
     
  17. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    od jaspera nie mam... a falcon to pewnie ten benq bedzie- bo takie sa montowane do falconow?
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12654
    Polubienia:
    1159
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podlacz i sprawdź. Jak nie pochodzi napęd z tego dokładnie egzemplarza yo nie będzie działał
     
  19. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiec jasper po prostu nie uruchamia gry.... da sie cos z tym zrobić???
    i druga konsola falcon na benq tak jakby wlacza gre pokazuje sie szary ekran i powraca do menu głównego... co to może być?
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12654
    Polubienia:
    1159
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak wrzucasz oryginalna gre i nie odpala to brak klucza. Trzeba wydobyć klucze z plyty glownej rgh
     
  21. Kuba_04

    Kuba_04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prosze o kilka wskazówek jak to zrobić dziękuję....
     

Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. fido920
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    102
  2. Matadrox
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    179
  3. brushek
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    152
  4. AdamXbox360
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    142
  5. ggrochu
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    150

Poleć forum