1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witam , battlefield problem z serwerami

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez anih1, Kwiecień 8, 2012.

  1. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam , mam pyt.
    Battlefield od dawna mam , i w sumie to dziala moge wchodzic na sererwy z listy,
    ale jesli znajomy gra i mnie zaprasza do ich do serwera zebym z nimi pogral , to wyskakuje mi blad, lub tez probowalem wejsc na liste serwerów nacisnąc chyba : rb , i tam jest pozycja na liscie serwerów ; serwery na ktorej graja znajomi , to znalazlo ten serwer na ktorym gra moj znajomy , dalem na to , pokazaly sie info o serwerze jaka to mapa itd. i dalem na to , i znow błąd :/ nie pamietam jaki to blad, ale jeden to chyba cos ; ze nie da udało sie polaczyc z serwerem , a drugi to cos z administratorem czy cos :| no jak znow bd znajomy to zapisze te bledy i tu je napisze, wiecie moze o co biega? ( gre mam oryginalna, i nie przerobioną konsole
    pyt 2 .aa i jak wykupilem dodatek back do karkad, to jkak mi sie sciagnal to musze go jakos wlaczyc gdzies? czy on juz mi sie jakos sam wlaczyl ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    Pobrałeś te wszystkie darmowe "dodatki" ? Ten "dodatek" który dodaje możliwość wypożyczenia Serwera i drugi która jest wymagana do dodatku Back to Karkand ?
     
  4. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    yy tzn ja mam battlefield back do kardad limitowana wersje , ale uzywanego kupilem , i kupilem ostatnio 2100 points , i sciagnalem klucz do online pass, i dodatek back do karkad ktory wazyl chyba z 2gh coś , a o innych no to nie wiem , moglbym mi napisac jak on sie nazywa i czy temu mi nie dziala gra z przyjaciolmi ?
    wlasnie znow dalem przechwila na gre i znajomy gral w battle inny znajomy , i chcialem do nich wejsc na serwer i pisalo : BLAD - nie udalo sie nawiazac polaczenia z serwerem czy cos takiego
     
  5. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    Ostatnio wyszedł update ważący ok. 1gb ;)

    Pobierałeś coś takiego?
    Jak nie, wejdź w menu gry w "sklep" i wyszukaj coś o dedykowanych serverach.
    Następnie to pobierz.
     
  6. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Normalnie przy włączeniu powinna wyskoczyć informacja. Ale zrób tak jak napisał kolega wyżej.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  7. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok pobieram, wiec przez to tak mi sie dzieje ? :(
     
  8. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum