1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witam. Czy komus udalo sie nagrac kopie zapasowal forzy 4 na lt 3.0 i odpalic ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil16gks, Grudzień 27, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kamil16gks

    kamil16gks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam. Czy komus udalo sie to nagrac forze 4 na lt 3.0 i odpalic jak i innych gier xgd3 i ap 2.5 ? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przed chwilą to zrobiłem, właśnie jestem w menu. Ripowalem z mojej kopii 100% nagranej ihasem, dogralem topology data i nagralem znów, wszystko smiga.

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  4. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Mi działa wszystko na normalnej nagrywarce z laptopa (nagrywarka slim) i wszystko śmiga tylko , że póki co nie da rady instalować gier na HDD bo wywala błąd że dysk jest nie autoryzowany czy coś takiego (trzeba Ihasem gierki nagrywać i będzie Ok) .
     
  5. kamil16gks

    kamil16gks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mozecie opisac jak to pat****ecie ?? Jak wgrywacie to topology ?
     
  6. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Odpalasz XBC , w zakładce Image Tools zaznaczasz Inject (po prawej stronie) , następnie klikasz AP25 Sector , wybierasz gre i klikasz Otwórz , jak klikniesz to okno "mrugnie" i teraz dajesz Patch , klikasz Otwórz i po skończonej operacji zamykasz XBC . Po tej akcji na spokojnie możesz nagrać programem (polecam IMG Burn) .

    @Down trunus , miałem ten właśnie błąd na myśli , że podczas grania (po zainstalowaniu poprawnie na dysku) wywala to.
     
  7. trunus

    trunus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mogę potwierdzić, mam tak samo z nagrywaniem na HDD tyle że dochodzi do 100%, odpalam grę, gram 5 minut i mi sie wyłącza konsola więc nie wiem czy jest sens instalowania :)
     
  8. defaultuser

    defaultuser Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja pobrałem iso z ********.org
    Przelecialem abgdx360 zeby sprawdził czy all ok
    Płytke nr1 mialem ale nr2 nie..
    Wypalilem CloneCD i jak sie zapytalo czy nagrywac bo za duzy iso wybralem nagrywaj do osiagniecia medium.


    Po pomyslnym wypaleniu na predkosci 2.4x wlozylem dysk nr1 i wybralem instaluj dysk2 i wyskoczyl blad ze niepoprawny dysk czy cos takiego.
    Wsadzilem pendrive i go skonfigurowalem bo nie mam wcale hdd w konsoli. Ponowilem akcje po restarcie xboxa i wczytalo dysk2 i zainstalowalo.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. violator74
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    33
  2. IgorKoxLOL
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    44
  3. Kuna9306
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    51
  4. Patek
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    90
  5. doktor1986
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    61
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum