1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WITAM - DŁUGO SIE KRCIŁEM

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ANTEKAN, Luty 16, 2016.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ANTEKAN

    ANTEKAN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2016
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    WITAM - DŁUGO SIE KRĘCILEM ZANIM ZNALAZŁEM ZE MOGĘ COŚ NAPISAĆ.MAM PROBLEM Z 360 BO NIE ŁĄCZY Z NETEM . wszystkie CHWYTY Z STRON XBOX STOSOWAŁEM I NIC -
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3278
    Polubienia:
    1878
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Status NAT jaki?
     
  4. ANTEKAN

    ANTEKAN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2016
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    nO CZEJŚĆ .co to znaczy ten nat - po prostu jest siec wi fi i lan a nie ma internetu - dodałem nawet ten mac adres jak pisali i nic
     
  5. ANTEKAN

    ANTEKAN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2016
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    ha i teraz jak chciałem na stronach xboxa zamówi rozmowę to wszystkie opcje sa ale po angielsku łącznie z forum
     
  6. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3278
    Polubienia:
    1878
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Jak dajesz w ustawieniach testowanie połączenia to wychodzi czy NAT jest Zamknięty, Umiarkowany, Otwarty. Jak zamknięty to może to stanowi problem, że nie możesz się połączyć z siecią w swoim Xboxie. Możesz też mieć zablokowane porty na routerze, które musisz sobie odblokować w ustawieniach routera. Na stronie MS jest lista portów podana. A co za problem napisać na chat? Chat nie jest po polsku nigdy. Jak nie znasz angielskiego to translator google Twoim przyjacielem, ale naucz się pisać poprawnie zdania, bo nawet taki konsultant z Twojego bełkotu musi coś zrozumieć. Jak nie to dzwoń na polską infolinię 00 800 441 17 96. Połączysz się z Polskim konsultantem i jemu przedstaw problem ;) Albo zamów rozmowę, że mają do Ciebie zadzwonić (opcja obok chatu).
     
    ANTEKAN lubi to.
  7. ANTEKAN

    ANTEKAN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2016
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    oni nie mają nawet pojęcia -odłożyłem dopiero co słuchawkę a ten nat to - wiem ale ruter jest prawny bo wszystko biega
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Popracuj nad pisaniem postów bo nie da się tego czytać. Popraw swoje posty.
     
  9. ANTEKAN

    ANTEKAN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2016
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja z siecią sie lacze a tylko nie mam netu
     
  10. amisz86

    amisz86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    331
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Konsole masz z dashem oryginalnym czy może masz RGH?
     
  11. ANTEKAN

    ANTEKAN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2016
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
  12. amisz86

    amisz86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    331
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    To na konsoli z RGH nie możesz mieć internetu jak i usług sieciowych , możesz jedynie pobierać okładki i mieć pogodę.
     
  13. ANTEKAN

    ANTEKAN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2016
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    A TO WIELKIE DZIĘKI BO KTOS MI WAŁACHA WCISKAŁ

    BARDZO DZIĘKUJE ZA TA SZYBKA I RZECZOWA INFORMACJE
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Luty 16, 2016
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. violator74
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    46
  2. IgorKoxLOL
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    45
  3. Kuna9306
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    52
  4. Patek
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    91
  5. doktor1986
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    62
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum