1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

witam i prosze o pomoc!!!

Temat na forum 'Przywitaj się' rozpoczęty przez yankees862, Grudzień 16, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. yankees862

    yankees862 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czesc wszystkim na forum

    mam maly problem a w zasadzie duzy nie wiem czemu gry z XGD3 nie chodza na mojej konsoli:

    nfs the run
    nba 2k12

    gry ktore nagralem sobie nie chodza mi na konsoli a sa nagrane poprawnie podczas nagrywania nie wyskakuje zaden blad. programem IMGBURN 2.5.6.0 w/g instrukcji podanej na forum jak nagrywac.

    podczas wkladania plyty do konsoli nic sie nie dzieje zakreci naped i to wszystko. zadnego obrazka jak by nie widzial plyty a po nagraniu plyty sprawdzam co jest i sa dane wiec gra sie nagrywa.

    gry ktore sciagnelem fight night champion i dirt3 chodza bez problemu nagrywalem tym samym programem wiec niech ktos madry i uprzejmy wytlumaczy mi o co tu chodzi.

    dodam jeszcze ze wgralem najnowszego dasha

    pzdr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    sam sobie odpowiedziałeś
     
  4. yankees862

    yankees862 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a przed dashem też mi nie chodziły gry z xbg3 wgralem tego najnowszego ze strony mikrosoftu przez usb do konsoli te gry które chodziły wcześniej chodzą nadal
     
  5. Rakowski98

    Rakowski98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łomża
  6. towek

    towek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Elo, a czy masz przerobioną konsole ?
     
  7. yankees862

    yankees862 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie w tym jest problem bo nawet nie wiem bo kosola przechodzila z reki do reki zanim do mnie trafila a moge sam to jakos sprawdzic? ale sprobuje sie jakos dowiedziec jaka przerobke tam mi zrobili.
     
  8. yankees862

    yankees862 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co powinienem zrobic zeby gry z XGD3 chodziły na mojej konsoli?
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    najpierw to poczytaj regulamin, a po drugie poczytaj forum wszystko jest napisane co trzeba zrobic zeby dzialaly, na najnowszym dashu narazie trzeba czekac
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Z problemami, do innych dzialow.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum