1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witam jak nagrac gre pendrive na xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez buka48, Kwiecień 7, 2013.

  1. buka48

    buka48 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chciał bym nagrac gre na pendrive i grac w nią na xbox 360 wiece może jak to zrobic jakiś poradnik?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
  4. buka48

    buka48 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam przerobioną ale lt 3
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    To możesz tylko zainstalować grę na pendrive z plyty ale płyta z grą i tak musi być w napędzie.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. dorotapas

    dorotapas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lt

    Witam mam pytani bo jestem nowa i mam slima z 250 GB i przerobiona z lt+3,0
    I sprzedający powiedział ze mogę gry przerobić Iso2God i wgrać na dysk i chodzą
    I tak się dzieje
    Ale mam pytanie czy wszystkie te 7 gb i ponad 8 i jak przeprowadzam operacje kopiowania z pendraiwa to po zakończeniu jak wyjść z tego kopiowania bo tylko x mogę wcisnąć a potem y wychodzę
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Musisz miec wcisniety rb lub lb na padzie podczas proby kopiowania. Zalezy z ktorej strony chcesz kopiować

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Masz rgh czy samo lt ??

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum