1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witam jak odpalic gre z xboxa 1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Baniadmx, Październik 25, 2010.

  1. Baniadmx

    Baniadmx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam dostałem pare gier Battlefield Bad Company 2 i Call of Duty 2 m.in. jak je odpalić(na xboxie 360) znalazł na necie plik default.xex nagrałem na płytę i uruchomiłem na xboxie360 ale dalej gry nie chcą się odpali taki komunikat (This orginal xbox gams is not supported on your xbox 360 An update to support this game may be available . For more info , go to Games + Marketplace - Xbox.com. X:2689.0 B: 1884.0) mam xboxa 360 nie przerobionego jaki koles mi napisał żebym podpiął pod neta , jak mam ściągnąć tego emulatora zebym odpalił te gry .
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bad Company 2 na Xbox 1? Dziwne. Żeby grać w gry z xboxa 1 na xbox 360 musisz mieć dysk twardy z wgranym emulatorem(standardowo we wszystkich Microsoft, dograne w WD). Myślę, że to jest przyczyna choć też jestem świeżak w tych sprawach.
     
  4. Baniadmx

    Baniadmx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dysk mam 20 gb niby wgrałem ten emulator z płyty ale dalej nie chcą gry chodzić
     
  5. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Baniadmx

    Baniadmx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziwna sprawa ma na tamtej liście gier kompatybilnych były one pożyczę od kogoś grę co jest na tej twojej liście i wtedy sprawdzę .

    dzięki wielkie pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum