1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

witam / jaki zasilacz..?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szczypior, Październik 19, 2011.

  1. szczypior

    szczypior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupilem konsole xbox 360 w stanach po przyjedzie do polski kupilem zasilacz 150 wat po wlaczenu mrugaja na konsoli 3 czerwone lapki i zasilacz caly czas sie swieci na pomaranczowo .. jaki zasilacz nejlepiej kupic do tej konsoli.?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    No ja widzę , że Tobie trzeba nowej konsoli , a nie zasilacza.
     
  4. szczypior

    szczypior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
  6. szczypior

    szczypior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie moge wlasnie bo jak mam podlaczony kabel HDMI do tv to pokazuje ze nie ma tam urzadzenia ..
     
  7. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaki kupiłeś dokładnie zasilacz?

    Do oryginalnego który działa prawdopodobnie tylko na napięciu 110v trzeba było kupić przetwornice na 240v.
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    A co ma kabel HDMI do sprawdzenia kodu błędu. Obejrzałeś dokładnie ten film ik na YT?
    @Darcik , niby napisał , że kupił w polsce , to ja przypuszczam , że już kupił 240V i przetwornica mu niepotrzebna.
     
  9. szczypior

    szczypior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    input 200-240 output 150W 12v 12.1A
     
  10. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Czyli zasilacz , jeśli wtyczka weszła bez użycia siły Pudziana , jest OK.
    SPRAWDZ KOD BŁĘDU.
    Czyli masz Jasperka (tylko z rrodem ;-)))) )
     
  11. szczypior

    szczypior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak sprawdzic kod bledu jak na tv nic mi nie pisze..?
     
  12. km1000

    km1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak sprawdzić Xbox 360 - Diagnoza błędu - 3 czerwone diody - Komputery.Spryciarze.pl
     
Wczytywanie...

Poleć forum