1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witam mam drobny problem z gra ,,THE CREW'

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez mendoza322, Sierpień 29, 2015.

  1. mendoza322

    mendoza322 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam drobny problem z gra ,,THE CREW' wiem ,ze gra potrzebuje stałego łącza z xbox live , ale PO pierwsze dało by obejść to? Wystarczy mi gra tylko w karierze.
    A po drugie boję się dostać bana na konsolę
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie, nie da się tego obejść... konsola musi być połączona z serwerami Ubiszrotu.
    Boisz się o bana bo? Masz LT?
    Prędzej wyłysiejesz niż dostaniesz bana za LT...
     
  4. mendoza322

    mendoza322 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak mam LT 2.0 .Czyli są marne szanse na bana ? :)

    BO z tego co czasami słyszę to istnieje coś takiego jak ciche aktualizacje które powodują bana
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Sierpień 29, 2015
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie bana tylko niemożność odpalenia gier XGD3...
    Online się gra na LT 3.0. Daj komuś żeby wgrał 3.0.
     
  6. mendoza322

    mendoza322 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozumiem a czym w sumie różni się XGD 3 od XGD 2 ?

    To w sumie jestem w dużej kropce, mam same gry na lt 2.0 a po przerobieniu konsoli na 3.0 moge te wszystkie gry stracić ponieważ nie bedą działac.
    Czy porostu jak przerobie na lt 3.0 to nadal gry lt 2.0 bedą działać ?
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Sierpień 29, 2015
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie. Muszą być nagrane na nowo.
    W takiej sytuacji jak na takiego crapa jakim jest CREW ja bym sobie odpuścił.
    Nie pisz post pod postem...
    Zabezpieczeniem, sektorami i wielkością obrazu.
     
  8. mendoza322

    mendoza322 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dziękuje bardzo za pomoc miłej nocy :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum