1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

witam mam problem z rgh po aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez simson05, Styczeń 6, 2015.

  1. simson05

    simson05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a wiec proszę o pomoc mam falkona miał rgh1 jednak po aktualizacji orginalnym softem od ms konsola już się nie wlancza pali się tylko zielona dioda zero roda czy czegos takiego po prostu nie botuje czy można ja naprawić czy już po niej będę wdzięczny za odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wgrales oryginalny nand z tej konsoli ? :)

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  4. simson05

    simson05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety nie mam oryginalnego konsola była kupiona już przerobiona i nic nie dostałem powinienem przerobić aktualizacje specjalnie pod rgh jak później przeczytałem a ja jej wgrałem orginal i po tym już nie botuje tylko zielona dioda się pali
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To trzeba naprawiać
     
  6. simson05

    simson05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może uchylisz rabka tajemnicy co się stało i co trzeba zrobić szukam na gogle i napisał ktosze po takim czyms co jazrobilem to plyta glowna do smieci
     
  7. Ezio21

    Ezio21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    98
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zaraz zaraz, masz rgh i wgrałeś oryginalny soft od MS tak?

    Kongratulejszyns!

    Zanim coś się wgra to się wchodzi w google I SIĘ CZYTA. Po jakiego grzyba kupujesz konsolę z hackiem skoro go nie ogarniasz? Zanim taki hack dostaniesz powinieneś wejść na forum i przeczytać FAQ. Ja przed kupnem boxa z RGH to spędziłem 2 godziny czytając poradniki i obsługę rgh miałem w małym palcu kiedy już przyszedł. Konsola do naprawy programatorem, koszt na pewno nie mniej niż 50 zł, tylko serwis. I lepiej wybłagaj oryginalny nand od sprzedawcy.
     
    akir lubi to.
  8. simson05

    simson05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no trudno stało się czyli jest to do naprawy programowo myslalem ze już się cos spalilo dziekuje
     
  9. Ezio21

    Ezio21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    98
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No oczywiście jeżeli dostaniesz oryginalny nand bo jeśli nie to :alkus:
     
  10. simson05

    simson05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to lipa bo oryginalnego na pewno niedostane nie mam kontaktu ze sprzedającym nie ma szansy uratować jej bez oryginalnego ?
     
  11. Ezio21

    Ezio21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    98
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Szczerze to nie wiem, muszą ci bardziej obeznani w temacie nanda odpowiedzieć
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Da się naprawić
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Da sie , nie ma problemu...

    Wysłane z mojego Optimus 4X HD przy użyciu Tapatalka
     
  14. simson05

    simson05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    widze panowie maja serwis jaki to koszt i co będzie robione rgh2 ??????
     
  15. simson05

    simson05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zamykam temat
     
Wczytywanie...

Poleć forum