1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Witam,mam problem z XGD3.! POMOCY prosze

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nwcoldman, Kwiecień 12, 2012.

  1. nwcoldman

    nwcoldman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema mam xbox 360 gruby czarny 120 gb , mam LT 2.0 . wszystkie gry dzialają a te z XGD3 nie wiecie moze co mam zrobic? nagrywalem juz 10tkami sposobow i zaden nie dziala , na foorach roznych pisze ze trzeba miec nagrywarke np IHAS 124 B , zakupilem owa nagrywarke nawet zrobilem to przerobienie jej bez najmniejszych błędow nagrywam awet na tych plytkach co maja byc "verbatim" . Gdy włoze gre do napedu zawiruje chwilke i wyskakuje mi "Nierozoznany Dysk , prosze przetrzec miekka sciereczka itd" Chcę nagrac NFS The Run i Naruto Storm Generations ale wyskakuje ten blad wiecie moze co robic?? Czy te gry trzeba przepuscic przez abgx360 , jesli tak to jak ustawic ten program ??
    ps nagrywalem te gry co maja po 6-6,5gb i dzialaly dobrze ale te z tym zabezpieczeniem nie . Co mam zrobić pomocy , zmarnowalem juz 10 plytek i nic ;/ to samo ciągle wiecie jak to naprawic?? prosze pomocy :<
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chrisogor21

    chrisogor21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. nwcoldman

    nwcoldman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie niestety po nagraniu wyskoczyl na koncu jakis blad i potem succesfull operation i jak wlanczam plytke to jest to samo nie rozpoznano plyty.

    PS : mogl bym prosic o poradnik jak zmienic lt 2.0 na 3.0 sorki za klopot ale mam konsole 3 tygi i nieogarnam jeszcze :/
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Cofnąłeś "Topologię" jak w poradniku? Sprawdziłeś obraz w abgx'ie z włączoną opcją "Disable writes", czy jest cofnięta "Topologia"?
     
  7. nwcoldman

    nwcoldman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie zabardzo zalapalem to z abgx360 bo jest napisane ze to po lt 3.0 a mam 2.0 i pokazane tam tylko bylo zeby zaznaczyc ta jedna opcje w abgx "disable writles" mam cos tam jeszcze zaznaczyc ?

    ps: jak przepuszczam ISO w abgx 360 to wyskakuje takie cos prosze zerknijcie na fotke bo wy sie znacie to moze mnie cos poratujecie moze zle ustawilem ten abgx gra to :Naruto Shippuden Ultimate ninja strom generations


    http://imageshack.us/f/12/beztytuufdaf.png/
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. nwcoldman

    nwcoldman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak mam lt 2.0 nagrywalem tym co podales pod LT 3.0 i pokazuje nieprawidlowa plytka ciagle ;/ juz nie wiem co robic a pod koniec nagrywania pokazuje mi
    Failed to unlock drive from access.
    reason : requestExclusicity= false

    i po tym pokazuje ze operation succesfull
     
Wczytywanie...

Poleć forum